El Coronavirus tomba, de moment, la Fira ProWein de Düsseldorf

Després de varis rumors, el web oficial de Messe Düsseldorf anuncia que posposa la Fira ProWein a l'espera de noves dates.

​Barcelona vol ser l'aparador de referència del vi espanyol

| 29/02/2020 a les 16:27h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Fires, ProWein, Coronavirus, ProWein
Foto: Prowein
Foto: Prowein
ProWein, una de les fires vinícoles més grans d'Europa, es posposa pel risc d'infeccions del Coronavirus a l'espera de saber noves dates.  

Segons el comunicat de Messe Dusseldorf, "en estreta coordinació amb tots els socis involucrats, la companyia discutirà ràpidament les dates alternatives de la fira per garantir que la planificació pugui continuar de manera fiable". I continua dient que "Messe Düsseldorf segueix la recomanació de l'equip de gestió de crisi de govern alemany".

L'organització ha posposat cinc fires més; Wire, Tube, Beauty, Top Hair i Energy Storage Europe. ProWein havia de celebrar-se del 15 al 17 de març d'aquest 2020. Tot i que ahir mateix Messe Dusseldorf seguia apostant per fer la fira tot i l'augment del nombre d'infectats, tal com escrivia la revista Drinks Business, avui l'organització explica que la decisió ha estat difícil però que es veu obligada a posposar l'esdeveniment.

"Sobre la base d'aquesta recomanació i el recent augment significatiu en el nombre de persones infectades, fins i tot a Europa, Messe Düsseldorf ha reavaluat la situació. A això se suma la incertesa de nombrosos expositors i visitants en els esdeveniments de març i la complicada situació dels viatges, especialment per als clients internacionals".

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya
La Conca de Barberà compta actualment amb 2.875 ha de vinya | CRDO Conca de Barberà
Sergi Cortés
Les Catedrals del Vi, el paisatge, els cellers modernistes, la varietat trepat o el Viver de Celleristes són particularitats que fan de la DO Conca de Barberà una denominació d'origen única
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Tots els vins contenen sulfits perquè els sulfits són un component natural que contenen les plantes, les persones i els animals. Al vi, tradicionalment s'han afegit (més) sulfits per conservar-los i que no es contaminin. Us proposem cinc vins sense sulfits afegits.
Pannes de suro
Pannes de suro | Institut Català del Suro
Recuperem un article de Sergi Cortés del 2017 per explicar que els boscos d'alzina prevenen els incentis i emmagatzemen CO2 (per frenar el canvi climàtic). Catalunya fabrica la majoria de taps de suro de l'Estat