Restaurants catalans. Ressenyes sobre restaurants de Catalunya
Noms Propis
Unai Mata amb Raúl Roig, sommelier i cuiner en cap de l'Osmosis
Unai Mata amb Raúl Roig, sommelier i cuiner en cap de l'Osmosis
27/06/2018
Unai Mata Falcó s’auto-denomina “un infiltrat en la professió”, ja que a la seva família ningú es dedica al món de la viticultura, l’enologia o la restauració | Des del passat maig s'ha incorporat a l’equip d’Osmosis
entrevista
Ada Parellada
Ada Parellada | Adrià Costa
Pep Martí
11/03/2018
La cuinera del Semproniana critica la pèrdua de patrimoni culinari: "Els nostres fills gaudeixen del "sushi", però no han tastat el fricandó ni conill guisat" | Segons ella, "cal refer l'esperit unitari de Junts pel Sí"
CUINA
El xef francès Paul Bocuse
El xef francès Paul Bocuse | EP
21/01/2018
El món de la cuina es vesteix de dol per acomiadar un dels grans referents
restaurants
Imatge il·lustrativa
18/01/2018
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
gastronomia
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
25/11/2017
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
Gastronomia
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin.
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin. | NacióDigital
23/11/2017
Les tres estrelles Michelin de l'ABaC de Jordi Cruz i les noves incorporacions fan engreixar la llista de restaurants catalans amb el guardó d'excel·lència culinària
Gastronomia
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin
Jordi Cruz, posant-se la jaqueta que l'acredita com un cuiner de tres estrelles Michelin | ACN
Sergi Ambudio
23/11/2017
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar obtenen el segon estel mentre que el Caelis, el Castell Peralada i Enigma entren per primera vegada a la prestigiosa llista
Barcelona: ordenança de terrasses
Els restauradors després de presentar la iniciativa sobre terrasses
Els restauradors després de presentar la iniciativa sobre terrasses | Jordi Bes
Jordi Bes | 1 comentari
01/08/2017
El Gremi de Restauració presenta una iniciativa per obligar a tramitar la seva proposta de canvi de normativa
gastronomia
Imatge il·lustrativa
04/07/2017
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
DO Catalunya
Barnabier
Barnabier | Barnabier
09/05/2017
Brasserie Flo, Barnabier i Restaurant 2007 a La Fuliola han estat els restaurants adherits amb els que hem conversat
restaurants
Imatge il·lustrativa
11/04/2017
Descobreix com és l'interior dels dormitoris del restaurant garrotxí | Les imatges han tingut més de 2 milions de visualitzacions
restaurants
Els finalistes i els premiats, juntament amb la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, al Palau de Pedralbes
Els finalistes i els premiats, juntament amb la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, al Palau de Pedralbes | Associació Vinícola Catalana
04/04/2017
Els restaurants Winsor, Ospi, Villa Retiro, La Boscana i Vicus guanyen els Premis Cartavi 2016 en la categoria A | Josep Roca, sommelier i cap de sala del Celler Can Roca rep el premi especial d’aquesta edició
gastronomia
Imatge il·lustrativa
22/03/2017
La fundació ha realitzat un anàlisi de la cuina autòctona i de les cartes dels establiments de Grandvalira-Saetde amb l’objectiu de potenciar la gastronomia andorrana | L’objectiu del projecte és crear coneixement de la cuina andorrana als restaurants de l’estació i que aquest sigui un element diferenciador respecte altres destinacions
restaurants
Imatge il·lustrativa
02/03/2017
A l'hora de reservar taula en un restaurant, les possibilitats són d'allò més inversemblants | Menjar penjat amb una grua a 50 metres d'alçada, despullat amb la teva parella, al fons de l'oceà índic o amb els ulls tapats | Aquí teniu algunes de les propostes gastronòmiques més extravagants del món
restaurants
Imatge il·lustrativa
14/11/2016
De la mà del xef Damià Rafecas, el Vicus ofereix una cuina d’autor basada en l’actualització de receptes tradicionals, en la que es prioritza el producte de temporada, pròxim i de qualitat.
restaurants
Imatge il·lustrativa
05/09/2016
L'excap de cuina del restaurant elBulli de Ferran Adrià i actual xef del "dos palillos", cuina, investiga i reivindica el receptari gastronòmic en format de tapa.
restaurants
Imatge il·lustrativa
Marc Serrano Òssul
05/09/2016
Restaurants
Imatge il·lustrativa
11/08/2016
Xavier Sagristà i Toni Gerez -ex Restaurant Mas Pau- comandaran el nou espai gastronòmic del Grup
restaurants
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
27/05/2016
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?
restaurants
Imatge il·lustrativa
Pàgina 1 de 2