Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Aquesta sallentina de 50 anys és, juntament amb la sommelier bagenca Clara Antúnez, l'autora d'"Àpats", un manual que també s'ha publicat en anglès i que pretén esdevenir "una eina nova i fresca de transmissió de la nostra gastronomia" tant a la gent de fora com a les generacions que venen
La xef d'El Ferrer de Tall, de Vilanova de Sau, acaba de publicar "Cuina! O barbàrie", un llibre sobre cuinar que sacseja consciències i va més enllà de les receptes
4,5 milions d'euros és la xifra directa de les exportacions de vins i caves a Ucraïna, a Rússia i a Bielorússia, però malauradament hi haurà més pèrdues indirectes a conseqüència de la guerra
Al pròxim març arranca la sisena convocatòria del curs especialitzat en comunicació, marca, SEO, publicitat digital, xarxes socials o enoturisme al sector del vi
Sota d’aquesta muntanya de cendra del volcà Cumbre Vieja hi havia unes vinyes. | Consell Regulador Denominació d’Origen de Vins La Palma
Presenta el seu Pla Estratègic amb horitzó 2030, on també preveu un segell 100% Xarel·lo i aspira a ser una denominació d'origen qualificada com Priorat o Rioja
Lavicoca és una taverna imprescindible per la seva oferta gastronòmica i de vins a Barcelona
El llibre dels 100 anys d’història del Celler Cooperatiu de la Granada rep una menció especial dels premis de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi
Tots els vins contenen sulfits perquè els sulfits són un component natural que contenen les plantes, les persones i els animals. Al vi, tradicionalment s'han afegit (més) sulfits per conservar-los i que no es contaminin. Us proposem cinc vins sense sulfits afegits.