Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
L'afectació severa del míldiu, que hi ha qui coneix com "la covid de la vinya", ha encès les alarmes aquest 2020: "Necessitem estar més protegits" | El procés perquè els viticultors puguin plantar i fer vi d'aquests raïms és probable que vagi més enllà d'aquesta dècada
L’aportació és la suma de l’esforç de la cooperativa i els seus socis, col·laboradors i clients | Covides ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació de La Marató
Aplicació biodinàmica a un raïm d'El Vinyet. | La Gravera
Pilar Salillas, enòloga de La Gravera; "aquest és el miracle meravellós de la natura, que ens dona coses diferents i poden ser extraordinàries sense haver de ser perfectes"...
L’associació serà la primera en acollir‐se a un Pla Territorial Agrari Específic en el marc de la Llei 3/2019, dels espais agraris, aprovada per la Generalitat de Catalunya el 17 de juny del 2019
En el seu camí cap a la sostenibilitat i la lluita pel canvi climàtic, el celler del Vendell ha aconseguit proveir-se únicament d'energia verda el passat 2020.
La UE i el Regne Unit van arribar el passat dijous 24 a un acord provisional per al Brexit amb efecte a partir de l’1 de gener, pendent de ser ratificat pel Parlament Europeu | Davant d’aquest panorama de Brexit acordat, es calcula que les exportacions agroalimentàries catalanes al Regne Unit puguin augmentar al voltant d’un 9%.
Romina Ribera amb el president del Vinseum, Joan Tarrada. | Vinseum
El projecte guanyador és "El vi i el monaquisme femení en l'edat mitjana en territori català: el cas del monestir de Sant Daniel de Girona" | Enguany s'han presentat set projectes d'arreu de Catalunya | La dotació econòmica de la beca és de 3.000 euros.
La pandèmia no frena les publicacions que posen el vi a l'abast de tothom: n'hi ha per iniciar-se, per descobrir vins imperdibles, tant catalans com de més enllà, així com per endinsar-se de ple en el fascinant ofici del sommelier
«L’arribada de les tines de formigó va venir acompanyada d’un gran sentiment de desesperació -no tenim vi per omplir-los. L’apocalipsi en un parell d’ous...»
El celler penedesenc manté la tradició de presentar quatre dels seus escumosos protegits amb una cel·lofana | Un adhesiu recorda que aquest embalatge és d'origen vegetal, i per això s'ha de dipositar al contenidor marró de l'orgànica