Entrevista
Alba Sunyer Ollé va veure's obligada a reinventar-se professionalment arran d'un accident
Alba Sunyer Ollé va veure's obligada a reinventar-se professionalment arran d'un accident | Arxiu particular
Aina Font Torra
26/04/2022
Aquesta sallentina de 50 anys és, juntament amb la sommelier bagenca Clara Antúnez, l'autora d'"Àpats", un manual que també s'ha publicat en anglès i que pretén esdevenir "una eina nova i fresca de transmissió de la nostra gastronomia" tant a la gent de fora com a les generacions que venen
Imatge il·lustrativa
Xavier Bassa | 2 comentaris
21/04/2022
Blanc pel peix, negre per la carn i rosat per la pizza?
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
20/04/2022
“El temps de criança és bàsic per obtenir la màxima qualitat, complexitat aromàtica, autòlisi i bombolla integrada", explica Josep Torres Sibill.
entrevista
Maria Nicolau ha publicat «Cuina! O barbàrie» aquest any.
Maria Nicolau ha publicat «Cuina! O barbàrie» aquest any. | Adrià Costa
Carles Fiter
04/04/2022
La xef d'El Ferrer de Tall, de Vilanova de Sau, acaba de publicar "Cuina! O barbàrie", un llibre sobre cuinar que sacseja consciències i va més enllà de les receptes
Vi català
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Sergi Cortés
01/03/2022
4,5 milions d'euros és la xifra directa de les exportacions de vins i caves a Ucraïna, a Rússia i a Bielorússia, però malauradament hi haurà més pèrdues indirectes a conseqüència de la guerra
formació
Imatge il·lustrativa
14/02/2022
Al pròxim març arranca la sisena convocatòria del curs especialitzat en comunicació, marca, SEO, publicitat digital, xarxes socials o enoturisme al sector del vi
Sota d’aquesta muntanya de cendra del volcà Cumbre Vieja hi havia unes vinyes.
Sota d’aquesta muntanya de cendra del volcà Cumbre Vieja hi havia unes vinyes. | Consell Regulador Denominació d’Origen de Vins La Palma
26/01/2022
"Mitjançant tècniques in vitro es podria recuperar el que s'ha perdut”, explica Francesca Fort.
Imatge il·lustrativa
05/01/2022
La 14a edició del concurs de tast se celebrarà a la Llotja de Mar de Barcelona
NADAL 2021
Imatge il·lustrativa
17/12/2021
Amb les festes a tocar, us proposem dos caves i un corpinnat que no poden faltar a la taula.
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
29/11/2021
Us recomanem sis lectures entorn del vi
llibre
Lluís Romero, autor de la Guia Romero dels grans vins a petits preus 2022
Lluís Romero, autor de la Guia Romero dels grans vins a petits preus 2022 | Cedida Lluís Romero
Jordi Purtí
22/11/2021
El sommelier i filòleg de Gualba ha seleccionat més de 500 vins catalans de gran qualitat amb un preu inferior als 15 euros
El celler Mas Rodó ha sigut l'escenari escollit per la presentació del Pla Estratègic 2022-30.
El celler Mas Rodó ha sigut l'escenari escollit per la presentació del Pla Estratègic 2022-30. | DO Penedès
Jordi Bes Lozano
16/11/2021
Presenta el seu Pla Estratègic amb horitzó 2030, on també preveu un segell 100% Xarel·lo i aspira a ser una denominació d'origen qualificada com Priorat o Rioja
Lavicoca és una taverna imprescindible per la seva oferta gastronòmica i de vins a Barcelona
Lavicoca és una taverna imprescindible per la seva oferta gastronòmica i de vins a Barcelona
14/11/2021
Passats els pitjors mesos de la pandèmia, els bars de vins obren sense restriccions i amb propostes actualitzades
CURIOSITATS
Imatge il·lustrativa
13/11/2021
Chiara Gai, Sommelier, Educadora Nutricional i Cap d'Innovació de l'escola Eshob, ens explica què és la ressaca i quins remeis hi ha per pal·liar-la
Pol Sancho rebent el Premi Jaume Ciurana
Pol Sancho rebent el Premi Jaume Ciurana
Ruth Troyano
12/11/2021
L’enòleg Pol Sancho guanya el XXè Premi Jaume Ciurana de la URV amb un projecte de recuperació de varietats ancestrals i minoritàries a Tarragona
celler cooperatiu de La Granada
 D'esquerra a dreta: Jordi Sadurní, Raimon Soler, Josep Maria Feliu i Joan Pons (president del Celler Cooperatiu de la Granada)
D'esquerra a dreta: Jordi Sadurní, Raimon Soler, Josep Maria Feliu i Joan Pons (president del Celler Cooperatiu de la Granada)
14/09/2021
​El llibre dels 100 anys d’història del Celler Cooperatiu de la Granada rep una menció especial dels premis de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi
Imatge il·lustrativa
13/09/2021
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
30/07/2021
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
vins catalans sense sulfits
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 5 comentaris
23/07/2021
Tots els vins contenen sulfits perquè els sulfits són un component natural que contenen les plantes, les persones i els animals. Al vi, tradicionalment s'han afegit (més) sulfits per conservar-los i que no es contaminin. Us proposem cinc vins sense sulfits afegits.
refreda una llauna en 1 minut
Imatge il·lustrativa
13/07/2021
Es diu SpinChill, treballa per convecció i és el truc més ràpid per refredar el vi, la cervesa o el refresc de manera instantània
Pàgina 1 de 9