Vins a Osona
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Després d'una inversió de més de 15 milions d'euros, surten al mercat els primers vins de la finca Mas Clarella a Osona
Imatge il·lustrativa
Jancis Robinson, la prestigiosa revista internacional especialitzada en vins, destaca el vi ranci Abadal Sagristia R-2 i l'Abadal Arboset 2017, entre altres.
Vi
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix | Gemma Aleman
Les condicions meteorològiques i la incorporació de noves plantacions han afavorit l'increment de la producció que podria ser de 2 milions de quilos de raïm
celler Tarroné
El cel d'ahir, just abans de la tempesta.
El cel d'ahir, just abans de la tempesta. | Cellers Tarroné
Les instal·lacions del celler Tarroné, a la terra Alta, es van inundar ahir i avui veuran com ha afectat l'aigua i la pedra a la vinya.
Imatge il·lustrativa
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 d’octubre, manté la fórmula que es va proposar el 2020 i amplia activitats
Imatge il·lustrativa
Cristina Garcia Brunet es converteix en la nova Directora de Recursos Humans de la companyia i Jordi Bonmatí liderarà la cadena de subministrament

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
Decanter, la crítica anglesa més influent i prestigiosa, atorga la puntuació més gran, "Best in Show", a 3 vins catalans
Imatge il·lustrativa
Vinyes Domènech, un dels promotors de la Garnatxa al nostre país, ofereix un tast privat al seu celler als participants del Dia Internacional de la Garnatxa
Vinyes de riesling i pinot noir de Torre del Veguer a la Cerdanya.
Vinyes de riesling i pinot noir de Torre del Veguer a la Cerdanya. | Jordi Bes
Diaris francesos, canadencs i fins i tot asiàtics parlen del celler Torre del Veguer en un reportatge sobre els efectes del canvi climàtic a la vitivinicultura
sommeliers
Imatge d'arxiu d'un concurs de Millor Sommelier de Catalunya
Imatge d'arxiu d'un concurs de Millor Sommelier de Catalunya | Associació Catalana de Sommeliers
Jordi Bes Lozano | 1 comentari
Millorar la conciliació i la formació, un renovat tracte amb la clientela i revisar preus i salaris, alguns dels reptes d'un ofici que s'ha vist marcat per les restriccions a la restauració
celler cooperatiu de La Granada
 D'esquerra a dreta: Jordi Sadurní, Raimon Soler, Josep Maria Feliu i Joan Pons (president del Celler Cooperatiu de la Granada)
D'esquerra a dreta: Jordi Sadurní, Raimon Soler, Josep Maria Feliu i Joan Pons (president del Celler Cooperatiu de la Granada)
​El llibre dels 100 anys d’història del Celler Cooperatiu de la Granada rep una menció especial dels premis de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi
Imatge il·lustrativa
El reconeixement BIOSPHERE certifica el compromís del celler Castell del Remei amb la sostenibilitat ambiental i la converteix en un “Biosphere Certified Destination”, destí turístic responsable i sostenible.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Cava Torreblanca
Cava Torreblanca
El celler s'apropa a la cultura de proximitat apostant pels nous talents joves del Penedès.
Novetats de Vins Catalans
Imatge il·lustrativa
Prové d'una vinya centenària de garnatxa negra i té una criança en botes de roure de nou mesos
Aprenent a gaudir dels vins
Imatge il·lustrativa
Quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins.
Canelons de llagostins
Imatge il·lustrativa
D'esquerra a dreta: Tomàs Cusiné, Jean-Michel Boursiquot, Gerard Batalla i Pau Moragas
D'esquerra a dreta: Tomàs Cusiné, Jean-Michel Boursiquot, Gerard Batalla i Pau Moragas
La Denominació d'Origen Costers del Segre, Slow Food Terres de Lleida - Cultures Trobades i L'Olivera col·laboren per potenciar la recuperació del patrimoni vitícola de Ponent i el Pirineu durant els anys vinents.
David Pujol, pagès del celler Pujol Cargol i Salvador Batlle, de Còsmic Vinyaters
David Pujol, pagès del celler Pujol Cargol i Salvador Batlle, de Còsmic Vinyaters | Ingrid Picanyol
Ruth Troyano | 3 comentaris
Salvador Batlle: “Volem interpretar el vi com un aliment més, dignificar el preu del raïm i el treball del pagès a la terra”
televisió
Marc Ribas, durant un programa
Marc Ribas, durant un programa | TV3
El programa de TV3 presentat per Marc Ribas incorpora una novetat important per a la temporada de tardor i hivern
compra-venda de raïm
Imatge il·lustrativa
El clúster vitivinícola INNOVI presenta MORA, el mercat online del raïm que permet la connexió comercial entre viticultors i elaboradors.
Lluis Tolosa i Nico Planell són coautors de la guia.
Lluis Tolosa i Nico Planell són coautors de la guia.
Lluís Tolosa i Nico Planell, coautors de la guia, presenten 160 vins recomanats i 73 llocs per gaudir del turisme del vi
Molí en construcció a tocar de les vinyes de Bernavi
Molí en construcció a tocar de les vinyes de Bernavi | Marco Bernava
Jordi Bes Lozano | 1 comentari
El futur avança inexorablement cap a energies més netes, però la multiplicació dels aerogeneradors que es projecten a peu de vinya genera un fort neguit en cellers i DO
Imatge il·lustrativa
El celler Mas Polit és membre de l’Associació Vinícola Catalana des d'aquest estiu
millor cava català
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
La Verema del Cava
Cartell de Rovellats amb actuació de Sandra Bautista per La Verema del Cava
Cartell de Rovellats amb actuació de Sandra Bautista per La Verema del Cava
Del 5 al 26 de setembre, els cellers del Penedès proposen activitats enoturístiques de qualitat vinculades a la verema
Novetats de Vins Catalans
Imatge il·lustrativa
Toni Sànchez Ortiz
Toni Sànchez Ortiz
Toni Sànchez Ortiz
Ruth Troyano | 3 comentaris
L’enòleg Toni Sànchez Ortiz analitza a la seva tesi doctoral el comportament de les varietats autòctones del Priorat en un escenari d’estrés hídric i canvi climàtic i obté un excel·lent Cum Laude
millors vins de la Conca de Barberà
Imatge il·lustrativa
Llistat dels vins guardonats en la 30a edició del Concurs de Vins de la DO Conca de Barberà
cellers de la DO Empordà
Vinyes del celler Mas Vida
Vinyes del celler Mas Vida | Web DO Empordà
Màrius Fuertes
Us proposem un petit tast del millor Empordà vinícola. Respecte màxim per la terra, vinya vella i varietats tradicionals que ens ofereixen vins creatius i diversos.
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Un Corpinnat, un Cava i un vi blanc de la DO Costers del Segre per prendre amb arrossos, plats de pasta, peixos i mariscs
curiositats
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
millor vi de l'Estat
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Vins dolços catalans
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano | 1 comentari
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat
vins catalans sense sulfits
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 4 comentaris
Tots els vins contenen sulfits perquè els sulfits són un component natural que contenen les plantes, les persones i els animals. Al vi, tradicionalment s'han afegit (més) sulfits per conservar-los i que no es contaminin. Us proposem cinc vins sense sulfits afegits.
L'actualitat, en breu
estrelles Michelin de Barcelona a domicili
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits).
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits). | Sentit Comú
Lourdes López
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
vins negres catalans
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.

 
Imatge il·lustrativa
Aquests canelons són fets amb làmines de carbassó escaldades i farcits de marisc amb un toc oriental.
Imatge il·lustrativa
Maridem el Maset Ritual 2020, amb destacades notes aromàtiques de préssec, amb una amanida de tomàquets i préssec
Imatge il·lustrativa
Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.
Imatge il·lustrativa
Les notes salines del pernil i del formatge comté demanen bombolles de Cava, i l'acidesa del vi netejarà el greix de la massa del croissant i contrarestarà les sevs sensacions dolces.
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Ca l'Agustina, a Preixens
Ca l'Agustina, a Preixens
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés | 1 comentari
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al Ricardo Medina del MacaBeu de Palamós
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Laia Castell de La Gurmeteria
Laia Castell de La Gurmeteria
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Pannes de suro
Pannes de suro | Institut Català del Suro
Recuperem un article de Sergi Cortés del 2017 per explicar que els boscos d'alzina prevenen els incentis i emmagatzemen CO2 (per frenar el canvi climàtic). Catalunya fabrica la majoria de taps de suro de l'Estat
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Imatge il·lustrativa
Quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins.
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge d'arxiu d'un concurs de Millor Sommelier de Catalunya
Imatge d'arxiu d'un concurs de Millor Sommelier de Catalunya | Associació Catalana de Sommeliers
Jordi Bes Lozano | 1 comentari
Millorar la conciliació i la formació, un renovat tracte amb la clientela i revisar preus i salaris, alguns dels reptes d'un ofici que s'ha vist marcat per les restriccions a la restauració
Imatge il·lustrativa
El restaurant dels tri estrellats germans Roca ofereix, al centre de Girona, una proposta ben "normal, des d’una cuina directa i espontània".
Us proposem alguns consells bàsics per triar el vi al restaurant
Us proposem alguns consells bàsics per triar el vi al restaurant | Pexels
Hem de guiar-nos pel preu? És garantia de qualitat? Ens hem de deixar recomanar?
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik. | Jordi Bes
Jordi Bes Lozano
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Se celebraran a la ciutat del 17 de juny al 4 de juliol amb 19 restaurants participants
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix | Gemma Aleman
Les condicions meteorològiques i la incorporació de noves plantacions han afavorit l'increment de la producció que podria ser de 2 milions de quilos de raïm
Imatge il·lustrativa
@CellersTarrone
El fort temporal ha malmès 2.000 hectàrees aproximadament, de les quals unes 800 són de vinya, segons la DO Terra Alta
Vinyes de riesling i pinot noir de Torre del Veguer a la Cerdanya.
Vinyes de riesling i pinot noir de Torre del Veguer a la Cerdanya. | Jordi Bes
Diaris francesos, canadencs i fins i tot asiàtics parlen del celler Torre del Veguer en un reportatge sobre els efectes del canvi climàtic a la vitivinicultura
Imatge il·lustrativa
Jancis Robinson, la prestigiosa revista internacional especialitzada en vins, destaca el vi ranci Abadal Sagristia R-2 i l'Abadal Arboset 2017, entre altres.
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Després d'una inversió de més de 15 milions d'euros, surten al mercat els primers vins de la finca Mas Clarella a Osona
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix | Gemma Aleman
Les condicions meteorològiques i la incorporació de noves plantacions han afavorit l'increment de la producció que podria ser de 2 milions de quilos de raïm
Imatge il·lustrativa
@CellersTarrone
El fort temporal ha malmès 2.000 hectàrees aproximadament, de les quals unes 800 són de vinya, segons la DO Terra Alta
El cel d'ahir, just abans de la tempesta.
El cel d'ahir, just abans de la tempesta. | Cellers Tarroné
Les instal·lacions del celler Tarroné, a la terra Alta, es van inundar ahir i avui veuran com ha afectat l'aigua i la pedra a la vinya.
Imatge il·lustrativa
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 d’octubre, manté la fórmula que es va proposar el 2020 i amplia activitats
Imatge il·lustrativa
Cristina Garcia Brunet es converteix en la nova Directora de Recursos Humans de la companyia i Jordi Bonmatí liderarà la cadena de subministrament
Imatge il·lustrativa
Vinyes Domènech, un dels promotors de la Garnatxa al nostre país, ofereix un tast privat al seu celler als participants del Dia Internacional de la Garnatxa
Imatge il·lustrativa
Jancis Robinson, la prestigiosa revista internacional especialitzada en vins, destaca el vi ranci Abadal Sagristia R-2 i l'Abadal Arboset 2017, entre altres.
Toni Sànchez Ortiz
Toni Sànchez Ortiz
Ruth Troyano | 3 comentaris
L’enòleg Toni Sànchez Ortiz analitza a la seva tesi doctoral el comportament de les varietats autòctones del Priorat en un escenari d’estrés hídric i canvi climàtic i obté un excel·lent Cum Laude
 D'esquerra a dreta: Jordi Sadurní, Raimon Soler, Josep Maria Feliu i Joan Pons (president del Celler Cooperatiu de la Granada)
D'esquerra a dreta: Jordi Sadurní, Raimon Soler, Josep Maria Feliu i Joan Pons (president del Celler Cooperatiu de la Granada)
​El llibre dels 100 anys d’història del Celler Cooperatiu de la Granada rep una menció especial dels premis de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros va radiografiar els escumosos espanyols, a principis del 2021, per publicar-ne les conclusions a la revista britànica Decanter
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai | 1 comentari
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Per Chiara Gai, Directora d’Innovació de la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Imatge il·lustrativa
Jancis Robinson, la prestigiosa revista internacional especialitzada en vins, destaca el vi ranci Abadal Sagristia R-2 i l'Abadal Arboset 2017, entre altres.
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Brad Call, l'inversor americà que es va enamorar de la Finca Mas Clarella a Santa Maria de Besora
Després d'una inversió de més de 15 milions d'euros, surten al mercat els primers vins de la finca Mas Clarella a Osona
El cel d'ahir, just abans de la tempesta.
El cel d'ahir, just abans de la tempesta. | Cellers Tarroné
Les instal·lacions del celler Tarroné, a la terra Alta, es van inundar ahir i avui veuran com ha afectat l'aigua i la pedra a la vinya.
Imatge il·lustrativa
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 d’octubre, manté la fórmula que es va proposar el 2020 i amplia activitats
Imatge il·lustrativa
Cristina Garcia Brunet es converteix en la nova Directora de Recursos Humans de la companyia i Jordi Bonmatí liderarà la cadena de subministrament
Imatge il·lustrativa
Vinyes Domènech, un dels promotors de la Garnatxa al nostre país, ofereix un tast privat al seu celler als participants del Dia Internacional de la Garnatxa
Vinyes de riesling i pinot noir de Torre del Veguer a la Cerdanya.
Vinyes de riesling i pinot noir de Torre del Veguer a la Cerdanya. | Jordi Bes
Diaris francesos, canadencs i fins i tot asiàtics parlen del celler Torre del Veguer en un reportatge sobre els efectes del canvi climàtic a la vitivinicultura
Imatge d'arxiu d'un concurs de Millor Sommelier de Catalunya
Imatge d'arxiu d'un concurs de Millor Sommelier de Catalunya | Associació Catalana de Sommeliers
Jordi Bes Lozano | 1 comentari
Millorar la conciliació i la formació, un renovat tracte amb la clientela i revisar preus i salaris, alguns dels reptes d'un ofici que s'ha vist marcat per les restriccions a la restauració
 D'esquerra a dreta: Jordi Sadurní, Raimon Soler, Josep Maria Feliu i Joan Pons (president del Celler Cooperatiu de la Granada)
D'esquerra a dreta: Jordi Sadurní, Raimon Soler, Josep Maria Feliu i Joan Pons (president del Celler Cooperatiu de la Granada)
​El llibre dels 100 anys d’història del Celler Cooperatiu de la Granada rep una menció especial dels premis de l’Organització Internacional de la Vinya i el Vi
Imatge il·lustrativa
El reconeixement BIOSPHERE certifica el compromís del celler Castell del Remei amb la sostenibilitat ambiental i la converteix en un “Biosphere Certified Destination”, destí turístic responsable i sostenible.