Imatge il·lustrativa
DO Empordà
La DO programa a l'octubre la tercera edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els monestirs empordanesos i la seva històrica relació
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Territori Efervescent se celebrarà el pròxim dia 7 d'octubre a la botiga Cal Feru de Sant Sadurní d'Anoia.
D’esquerra a dreta, Alberto Torroba, director general d’Argraf, i Jesús Rodríguez, gerent de Redgraf
D’esquerra a dreta, Alberto Torroba, director general d’Argraf, i Jesús Rodríguez, gerent de Redgraf
Amb gairebé 4 milions d’euros anuals de facturació i una plantilla de 19 treballadors, l'adquisició consolida la presència d’Argraf en aquesta important zona vinícola
Verema
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
cavatast
Imatge il·lustrativa
Cavatast
Del 7 al 9 d'octubre, un ampli ventall de caves de tota la D.O. Cava i empreses de restauració exposaran al Parc Lluís Companys

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Per primer cop, tres vins escumosos aconsegueixen ex aequo la distinció més gran a La Guia de Vins de Catalunya
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Finca Castell del Remei
Finca Castell del Remei
L'objectiu és mantenir i fomentar el patrimoni natural, històric, artístic, cultural i vitivinícola de la seva finca situada en la plana de Lleida
 Carles Carbonell, Eva López i Nacho Vicente
Carles Carbonell, Eva López i Nacho Vicente | Mar de Vins
El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, Castelldefels celebra la primera edició de la fira Mar de Vins
Imatge il·lustrativa
La Marta de Vi & Companyia surt al carrer, a Granollers, per preguntar a la gent si sap dir-li 5 denominacions d'origen catalanes
Imatge il·lustrativa
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
Imatge de master1305 a Freepik
Imatge de master1305 a Freepik
Xavi Bassa | 1 comentari
La gastronomia és l'art de menjar bé, amb satisfacció, tant referit a combinacions individuals com al conjunt de tot un menjar, amb inclusió de vins
vins catalans
Imatge il·lustrativa
El vi Flor de Pinot 2021 de Naveran, medalla d’or al Concurs Mondial des Pinots
Imatge il·lustrativa
Plusfresc
Tastos guiats als establiments, formació al personal i estratègies promocionals es duran a terme els pròxims mesos
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Els tres grans països vitivinícoles d'Europa - França, Itàlia i Espanya - adverteixen que la situació política i econòmica actual amenaça el futur del sector
Finca La Freixeneda
Finca La Freixeneda | Vins Família Ferrer
judicial
El constructor Jordi Sumarroca, a la dreta, a l'Audiència Nacional
El constructor Jordi Sumarroca, a la dreta, a l'Audiència Nacional | ACN
Verema
La Festa de la Verema del Bages inclourà un tast a cegues, entre moltes altres activitats
La Festa de la Verema del Bages inclourà un tast a cegues, entre moltes altres activitats | FVB
Els tastos guiats, el tast a cegues, les activitats familiars, l'aixafada popular de raïm i moltes altres activitats tornen a la festa que se celebrarà l'1 i 2 d'octubre
Imatge il·lustrativa
Aquesta certificació internacional engloba la anàlisis de tot el procés productiu així com bones pràctiques de manipulació o higiene
Imatge il·lustrativa
La marca amplia la seva família de vins tranquils 'Selecció Especial' un any després de l’entrada en aquest segment de mercat
La família de Mas Palou a la vinya
La família de Mas Palou a la vinya | Mas Palou
Ruth Troyano
"Ara per fi podrem donar resposta als hostes que s’allotgen a Mas Palou i que sempre ens demanaven si teníem vi nostre"
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Pixabay
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Vells ceps de garnatxes velles a la DO Montsant.
Vells ceps de garnatxes velles a la DO Montsant. | Vinyes Domènech
El pròxim dia 16 de setembre es celebra el X Dia Internacional de la Garnatxa, organitzat per Grenache Symposium amb actes arreu del món
formació en vins catalans
Ceps de garnatxa de la DO Montsant.
Ceps de garnatxa de la DO Montsant. | Vinyes Domènech
Aquesta formació és fruit de la nova col·laboració entre l’INCAVI i WSET i s’emmarca en el pla estratègic #Horitzó2025
DO Pla de Bages
El president de la DO Pla de Bages, Joan Soler, comprova l'estat del raïm
El president de la DO Pla de Bages, Joan Soler, comprova l'estat del raïm | Nia Escolà
Imatge il·lustrativa
Fotolia | adrian_ilie825
Imatge il·lustrativa
Vini Lunardelli
El celler italià Vini Lunardelli elabora una polèmica gamma de vins "històrics" amb fotografies originals dels dictadors
L'actualitat, en breu
Imatge il·lustrativa
Maxpixels
Xavi Bassa
La biodinàmica ben entesa i ben practicada és un enfoc holístic de l’agricultura que genera un cercle tancat en una finca...
vins catalans
Mas de Sotorres, la vinya de garnatxa blanca de més altitud de la Terra Alta, situada a Els Ports
Mas de Sotorres, la vinya de garnatxa blanca de més altitud de la Terra Alta, situada a Els Ports | Vinyes del Convent
Imatge il·lustrativa
Foie micuit caramel·litzat i Vermut Padró & Co Rojo Amargo
Imatge il·lustrativa
Maridem el cava Sumarroca Brut Reserva amb figues i mel i mató.
Imatge il·lustrativa
Aquests canelons són fets amb làmines de carbassó escaldades i farcits de marisc amb un toc oriental.
Imatge il·lustrativa
Maridem el Maset Ritual 2020, amb destacades notes aromàtiques de préssec, amb una amanida de tomàquets i préssec
Imatge il·lustrativa
Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.
Imatge il·lustrativa
La Marta de Vi & Companyia surt al carrer, a Granollers, per preguntar a la gent si sap dir-li 5 denominacions d'origen catalanes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril | FB
El creador Borja Escalona pressiona la plantilla d'un local gallec per voler menjar sense pagar a canvi de "promoció" y Youtube li ha tancat el canal
Imatge il·lustrativa
Sabies que en tenim 12 DO contant la DO Cava?
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Foudres del 'Temple', l'espai pels vins d'alta gamma del celler
Foudres del 'Temple', l'espai pels vins d'alta gamma del celler | Perelada
Sergi Cortés
El nou celler, que abans d'obrir tenia més de 1200 peticions de visita, és el primer d'Europa en aconseguir la certificació 'Leed Gold' de sostenibilitat i ecoeficiència
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins.
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El recentment inaugurat Lobster Roll ha instal·lat lliteres per poder descansar durant una hora després de dinar
La xef Angélique Schmeinck cuinant al globus
La xef Angélique Schmeinck cuinant al globus | FB/CuliAir SkyDinning
La xef Angélique Schmeinck fa servir el globus com a forn de convecció per cuinar els plats que després serveix als comensals
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del restaurant GoXo a Barcelona
El xef Daviz Muñoz, en la presentació del restaurant GoXo a Barcelona | ACN
El mediàtic xef creu que qualsevol persona pot pagar el preu del menú del seu restaurant "estalviant uns mesos"
El David i el Miquel, a l'esquerra, durant el programa
El David i el Miquel, a l'esquerra, durant el programa | TV3
El David i el Miquel, del restaurant L'Àmfora, no van assistir a la confrontació final després d'un pèssim servei
Audrey Doré
Audrey Doré | Celler de Can Roca
Sergi Cortés
Primera entrega de 5 converses amb sommeliers de renom de Catalunya
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema
Imatge il·lustrativa
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
La meitat dels cellers de la DO Montsant ja han començat a veremar
La meitat dels cellers de la DO Montsant ja han començat a veremar | ND
Reusdigital.cat
Enguany es veremaran uns 7 milions de quilos de raïm
Guillermo Cruz treballant al restaurant Mugaritz
Guillermo Cruz treballant al restaurant Mugaritz | Mugaritz
Guillermo Cruz hauria sostret els vins del Mugaritz per consum propi i per vendre'ls a tercers
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Territori Efervescent se celebrarà el pròxim dia 7 d'octubre a la botiga Cal Feru de Sant Sadurní d'Anoia.
Imatge il·lustrativa
DO Empordà
La DO programa a l'octubre la tercera edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els monestirs empordanesos i la seva històrica relació
D’esquerra a dreta, Alberto Torroba, director general d’Argraf, i Jesús Rodríguez, gerent de Redgraf
D’esquerra a dreta, Alberto Torroba, director general d’Argraf, i Jesús Rodríguez, gerent de Redgraf
Amb gairebé 4 milions d’euros anuals de facturació i una plantilla de 19 treballadors, l'adquisició consolida la presència d’Argraf en aquesta important zona vinícola
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Territori Efervescent se celebrarà el pròxim dia 7 d'octubre a la botiga Cal Feru de Sant Sadurní d'Anoia.
Imatge il·lustrativa
DO Empordà
La DO programa a l'octubre la tercera edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els monestirs empordanesos i la seva històrica relació
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha reconegut amb un or al cava Núria Claverol Homenatge 2015 de Sumarroca
Imatge il·lustrativa
DO Empordà
La DO programa a l'octubre la tercera edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els monestirs empordanesos i la seva històrica relació
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Xavier Bassa
Arriba "Joc de Cartes" d’estiu però no hi ha vins, per tant, podem aprofitar el temps per llegir llibres interessants d'aquesta matèria
Foudres del 'Temple', l'espai pels vins d'alta gamma del celler
Foudres del 'Temple', l'espai pels vins d'alta gamma del celler | Perelada
Sergi Cortés
El nou celler, que abans d'obrir tenia més de 1200 peticions de visita, és el primer d'Europa en aconseguir la certificació 'Leed Gold' de sostenibilitat i ecoeficiència
Imatge il·lustrativa
Fotolia | adrian_ilie825
Màrius Fuertes | 1 comentari
El dietista Màrius Fuertes ens recomana hàbits per treure'ns aquells kilos que hem agafat durant les vacances
Menjar un alvocat al dia és saludable
Menjar un alvocat al dia és saludable | Europa Press
Els nivells de greix corporal no disminueixen, però sí que baixa el colesterol no saludable
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai | 1 comentari
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Guillermo Cruz treballant al restaurant Mugaritz
Guillermo Cruz treballant al restaurant Mugaritz | Mugaritz
Guillermo Cruz hauria sostret els vins del Mugaritz per consum propi i per vendre'ls a tercers
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Territori Efervescent se celebrarà el pròxim dia 7 d'octubre a la botiga Cal Feru de Sant Sadurní d'Anoia.
Imatge il·lustrativa
DO Empordà
La DO programa a l'octubre la tercera edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els monestirs empordanesos i la seva històrica relació
D’esquerra a dreta, Alberto Torroba, director general d’Argraf, i Jesús Rodríguez, gerent de Redgraf
D’esquerra a dreta, Alberto Torroba, director general d’Argraf, i Jesús Rodríguez, gerent de Redgraf
Amb gairebé 4 milions d’euros anuals de facturació i una plantilla de 19 treballadors, l'adquisició consolida la presència d’Argraf en aquesta important zona vinícola
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha reconegut amb un or al cava Núria Claverol Homenatge 2015 de Sumarroca
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema
Imatge il·lustrativa
Cavatast
Del 7 al 9 d'octubre, un ampli ventall de caves de tota la D.O. Cava i empreses de restauració exposaran al Parc Lluís Companys
Imatge il·lustrativa
Milmanda 2018 de Família Torres, millor vi blanc de la Guia de la Setmana Vitivinícola 2022
Imatge il·lustrativa
Quatre professionals del vi l’han tastat a cegues per intentar endevinar amb quina varietat i com s’ha elaborat
Finca Castell del Remei
Finca Castell del Remei
L'objectiu és mantenir i fomentar el patrimoni natural, històric, artístic, cultural i vitivinícola de la seva finca situada en la plana de Lleida
 Carles Carbonell, Eva López i Nacho Vicente
Carles Carbonell, Eva López i Nacho Vicente | Mar de Vins
El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, Castelldefels celebra la primera edició de la fira Mar de Vins
Imatge il·lustrativa
La Marta de Vi & Companyia surt al carrer, a Granollers, per preguntar a la gent si sap dir-li 5 denominacions d'origen catalanes
Imatge il·lustrativa
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit de 5 vins de varietats tradicionals catalanes