entrevista a Javier Pagés
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Sergi Cortés
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023
fruits secs
Pack feina de la nova marca Closca
Pack feina de la nova marca Closca
Jordi Bes Lozano
La cooperativa Fruits Secs i Olis (FSO) Garrigues llança la marca Closca per promoure el consum de proximitat i demostrar que l'agricultura té futur
Imatge il·lustrativa
Amb un pressupost d'un milió d’euros es podrà doblar la capacitat analítica dels dos laboratoris de Vilafranca i Reus i quintuplicar el volum de producció de llevats autòctons
Perelada és un dels cellers impulsors de la certificació WfCP
Perelada és un dels cellers impulsors de la certificació WfCP
Tastos als estands de la Barcelona Wine Week.
Tastos als estands de la Barcelona Wine Week. | BWW
El saló de referència Barcelona Wine Week encara la seva millor edició amb 828 cellers expositors, un 27% més que el 2022 , i la participació de 70 segells i denominacions
Varietat Trobat
Varietat Trobat | DO Costers del Segre
Per La Guia de Vins de Catalunya: La recerca de varietats antigues i autòctones arreu del territori i els projectes de recuperació que esdevenen representen per la viticultura catalana un alè d’aire fresc i una posada al dia de les arrels que havien quedat arraconades.
Imatge il·lustrativa
web Esperit Roca
​​Neix Esperit Roca, la seva cuina líquida inspirada en els paratges que han captivat Joan, Josep i Jordi.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Nutrició
Els cereals pitjor puntuats per l'OCU.
Els cereals pitjor puntuats per l'OCU. | Pixabay
L'organització de consumidors analitza el contingut de sucre i fibra, la puntuació de Nutriscore i el caràcter ecològic de centenars de productes
CONSELLS
Quan ajornem massa la neteja és quan arriba la pudor.
Quan ajornem massa la neteja és quan arriba la pudor. | EP
L'ideal és fer una neteja a fons de l'electrodomèstic un cop al mes, segons els experts
Cuina
Maria Nicolau, en una imatge d'arxiu
Maria Nicolau, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
CIMERA A BARCELONA
Imatge il·lustrativa
Pixabay
L'àpat dissenyat pel moianès és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals
Imatge il·lustrativa
Els dies 25, 26 i 27 de maig es celebrarà un nou Abadal Music Fest de la mà del celler Abadal amb Ramon Mirabet, Andrea Motis o Judit Neddermann
Imatge il·lustrativa
Barcelona Wine Week
Prop de 80 Master of Wine, sommeliers, elaboradors i experts del món del vi es reuniran en un complet programa d'activitats
Receptes de cuina
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
Imatge il·lustrativa
La DO Tarragona destaca la solidesa d’una institució amb més de 75 anys d’història i el seu compromís per treballar de forma consensuada.
Imatge il·lustrativa
El Digital Wine Contest s'ha convertit en el primer concurs dedicat a premiar la creació de continguts relacionats amb el sector vitivinícola
alimentació
La carn vermella, un dels aliments a evitar si tens el colesterol alt
La carn vermella, un dels aliments a evitar si tens el colesterol alt | Unsplash / Eiliv Aceron
Repassem la simptomatologia de tenir aquest valor elevat, els nivells òptims que cal mantenir i com es pot abaixar
urbanisme
Una de les terrasses d'Enric Granados
Una de les terrasses d'Enric Granados | Europa Press
Vicenç Ferré ha sigut president de la DO Tarragona durant tres anys i mig
Vicenç Ferré ha sigut president de la DO Tarragona durant tres anys i mig | Joan Carrion
L'entitat ha comunicat que “després de tres anys i mig de presidència, una etapa de clara transformació i evolució de la DO Tarragona, Vicenç Ferré ha dimitit aquest matí a causa de les pressions internes"
Imatge il·lustrativa
Roman Paroubek, Pixabay
Javier Campo
Sovint ens acabem tots els vins que posem a taula per les festes, però per als més mesurats, aquí us deixem algunes solucions per aquells vins que han quedat oberts.
Imatge il·lustrativa
NBC News
Us mostrem un simpàtic video d'una noticia de la NBC News on en un tast a cegues queda demostrat que Avinyó no té res a envejar a un dels més reconeguts Champagnes francesos.
Una de les edicions antigues de Vinexpo
Una de les edicions antigues de Vinexpo | Wikimedia Commons
Vinexposium prepara el seu gran retorn a Àsia amb Vinexpo Àsia del 23 al 25 de maig de 2023 al Marina Bay Sands de Singapur.
Equip del restaurant Noma
Equip del restaurant Noma | Web Noma
David Kermode
David Kermode
L'actualitat, en breu
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Imatge il·lustrativa
Maxpixels
Xavi Bassa
La biodinàmica ben entesa i ben practicada és un enfoc holístic de l’agricultura que genera un cercle tancat en una finca...
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
Imatge il·lustrativa
Us proposem una combinació segura per aquestes festes; un Panettone amb un Cava brut de Castell d'Or
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
Imatge il·lustrativa
Foie micuit caramel·litzat i Vermut Padró & Co Rojo Amargo
Imatge il·lustrativa
Maridem el cava Sumarroca Brut Reserva amb figues i mel i mató.
Imatge il·lustrativa
NBC News
Us mostrem un simpàtic video d'una noticia de la NBC News on en un tast a cegues queda demostrat que Avinyó no té res a envejar a un dels més reconeguts Champagnes francesos.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Marta demana a la gent de Granollers si sabrien dir-li 5 varietats de raïm...
Imatge il·lustrativa
La Marta de Vi & Companyia surt al carrer, a Granollers, per preguntar a la gent si sap dir-li 5 denominacions d'origen catalanes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril | FB
El creador Borja Escalona pressiona la plantilla d'un local gallec per voler menjar sense pagar a canvi de "promoció" y Youtube li ha tancat el canal
Imatge il·lustrativa
Sabies que en tenim 12 DO contant la DO Cava?
Imatge il·lustrativa
Quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins.
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
Pixabay
L'àpat dissenyat pel moianès és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals
Una de les terrasses d'Enric Granados
Una de les terrasses d'Enric Granados | Europa Press
El govern municipal defensa un pla d'usos per "preservar el comerç local" i "evitar nous casos com el d'Enric Granados"
Equip del restaurant Noma
Equip del restaurant Noma | Web Noma
El seu creador, René Redzepi va revelar al The New York Times: "És insostenible... financera i emocionalment, simplement no funciona".
Un cambrer serveix un cafè
Un cambrer serveix un cafè | ACN
El propietari de la TT Taperia deixa en evidència un pare descontent amb el menjar que li van servir a la seva família
Imatge il·lustrativa
Tv3
Toni de la Rosa, de Torelló, ens escriu un article d'opinió després de concursar a Joc de Cartes
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa | Anna Ferràs
La festa tindrà lloc el 4, 5 i 6 de novembre i la comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras serà la pregonera d’esta edició
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema
Imatge il·lustrativa
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Sergi Cortés
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023
Pack feina de la nova marca Closca
Pack feina de la nova marca Closca
Jordi Bes Lozano
La cooperativa Fruits Secs i Olis (FSO) Garrigues llança la marca Closca per promoure el consum de proximitat i demostrar que l'agricultura té futur
Imatge il·lustrativa
PDPhotos, Pixabay
​Torres Brandy és la marca de brandi preferida dels bartenders segons la revista Drinks International
Imatge il·lustrativa
Amb un pressupost d'un milió d’euros es podrà doblar la capacitat analítica dels dos laboratoris de Vilafranca i Reus i quintuplicar el volum de producció de llevats autòctons
Perelada és un dels cellers impulsors de la certificació WfCP
Perelada és un dels cellers impulsors de la certificació WfCP
24 cellers de tot l'Estat han superat l'auditoria el 2022
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Sergi Cortés
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023
Tastos als estands de la Barcelona Wine Week.
Tastos als estands de la Barcelona Wine Week. | BWW
El saló de referència Barcelona Wine Week encara la seva millor edició amb 828 cellers expositors, un 27% més que el 2022 , i la participació de 70 segells i denominacions
Imatge il·lustrativa
Els dies 25, 26 i 27 de maig es celebrarà un nou Abadal Music Fest de la mà del celler Abadal amb Ramon Mirabet, Andrea Motis o Judit Neddermann
Imatge il·lustrativa
PDPhotos, Pixabay
​Torres Brandy és la marca de brandi preferida dels bartenders segons la revista Drinks International
Gérard Basset
Gérard Basset | Cultura Líquida
Xavi Bassa
Xavier Bassa ens resumeix aquest llibre de Gérard Basset amb pròleg de Ferran Centelles i editat per Editorial Cultura Líquida
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
Llegir el vi des de la ciència, la cultura i el retrat humà
Gérard Basset
Gérard Basset | Cultura Líquida
Xavi Bassa
Xavier Bassa ens resumeix aquest llibre de Gérard Basset amb pròleg de Ferran Centelles i editat per Editorial Cultura Líquida
Els cereals pitjor puntuats per l'OCU.
Els cereals pitjor puntuats per l'OCU. | Pixabay
L'organització de consumidors analitza el contingut de sucre i fibra, la puntuació de Nutriscore i el caràcter ecològic de centenars de productes
La carn vermella, un dels aliments a evitar si tens el colesterol alt
La carn vermella, un dels aliments a evitar si tens el colesterol alt | Unsplash / Eiliv Aceron
Repassem la simptomatologia de tenir aquest valor elevat, els nivells òptims que cal mantenir i com es pot abaixar
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Els aliments amb proteïna i les vitamines D, B6 i B12 són imprescindibles per gestionar l'envelliment de la manera més saludable
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Javier Pagés, president de la Barcelona Wine Week
Sergi Cortés
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023
Pack feina de la nova marca Closca
Pack feina de la nova marca Closca
Jordi Bes Lozano
La cooperativa Fruits Secs i Olis (FSO) Garrigues llança la marca Closca per promoure el consum de proximitat i demostrar que l'agricultura té futur
Imatge il·lustrativa
PDPhotos, Pixabay
​Torres Brandy és la marca de brandi preferida dels bartenders segons la revista Drinks International
Imatge il·lustrativa
Amb un pressupost d'un milió d’euros es podrà doblar la capacitat analítica dels dos laboratoris de Vilafranca i Reus i quintuplicar el volum de producció de llevats autòctons
Perelada és un dels cellers impulsors de la certificació WfCP
Perelada és un dels cellers impulsors de la certificació WfCP
24 cellers de tot l'Estat han superat l'auditoria el 2022
Tastos als estands de la Barcelona Wine Week.
Tastos als estands de la Barcelona Wine Week. | BWW
El saló de referència Barcelona Wine Week encara la seva millor edició amb 828 cellers expositors, un 27% més que el 2022 , i la participació de 70 segells i denominacions
Varietat Trobat
Varietat Trobat | DO Costers del Segre
Per La Guia de Vins de Catalunya: La recerca de varietats antigues i autòctones arreu del territori i els projectes de recuperació que esdevenen representen per la viticultura catalana un alè d’aire fresc i una posada al dia de les arrels que havien quedat arraconades.
Imatge il·lustrativa
web Esperit Roca
​​Neix Esperit Roca, la seva cuina líquida inspirada en els paratges que han captivat Joan, Josep i Jordi.
Els cereals pitjor puntuats per l'OCU.
Els cereals pitjor puntuats per l'OCU. | Pixabay
L'organització de consumidors analitza el contingut de sucre i fibra, la puntuació de Nutriscore i el caràcter ecològic de centenars de productes
Maria Nicolau, en una imatge d'arxiu
Maria Nicolau, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
La cuinera catalana afirma al "Tot es mou" de TV3 que els catalans no ho saben fer correctament
Imatge il·lustrativa
Pixabay
L'àpat dissenyat pel moianès és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals
Imatge il·lustrativa
Un consell rector amb nou membres dirigirà la DO Tarragona de forma col·legiada
Imatge il·lustrativa
Els dies 25, 26 i 27 de maig es celebrarà un nou Abadal Music Fest de la mà del celler Abadal amb Ramon Mirabet, Andrea Motis o Judit Neddermann
Imatge il·lustrativa
Barcelona Wine Week
Prop de 80 Master of Wine, sommeliers, elaboradors i experts del món del vi es reuniran en un complet programa d'activitats
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.