Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
L’entitat col·labora aquest any amb Actua SCCL, Aldees Infantils SOS, Autisme amb Futur, Fundació Port Aventura, Fundació Privada Ared, Horizontes Abiertos i She Bistro
Vilarnau participa a “Bees for the vid, vidrio for the bees”, el projecte impulsat per Verallia que té com a objectiu reactivar la població de l'abella
Observar un degollament manual, prendre un aperitiu entre vinyes, gaudir d'un pica-pica a la terrassa o tastar qualsevol dels elaborats al seu wine bar són algunes de les activitats que es poden gaudir en les seves instal·lacions de Sant Sadurní d'Anoia
De cadascuna de les dues noves referències de vermut, blanc i vermell, s'han produït només 400 ampolles que es podran adquirir al celler i a algunes botigues especialitzades
La companyia valora molt positivament l'acord assolit fa 5 anys i supera així l'any de la guerra d'Ucraïna, de la crisi de subministraments i de la inflació
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
Us mostrem un simpàtic video d'una noticia de la NBC News on en un tast a cegues queda demostrat que Avinyó no té res a envejar a un dels més reconeguts Champagnes francesos.
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa | Anna Ferràs
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
L’entitat col·labora aquest any amb Actua SCCL, Aldees Infantils SOS, Autisme amb Futur, Fundació Port Aventura, Fundació Privada Ared, Horizontes Abiertos i She Bistro
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera | Jordi Bes Lozano
Vilarnau participa a “Bees for the vid, vidrio for the bees”, el projecte impulsat per Verallia que té com a objectiu reactivar la població de l'abella
L’entitat col·labora aquest any amb Actua SCCL, Aldees Infantils SOS, Autisme amb Futur, Fundació Port Aventura, Fundació Privada Ared, Horizontes Abiertos i She Bistro
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera | Jordi Bes Lozano
Vilarnau participa a “Bees for the vid, vidrio for the bees”, el projecte impulsat per Verallia que té com a objectiu reactivar la població de l'abella
Observar un degollament manual, prendre un aperitiu entre vinyes, gaudir d'un pica-pica a la terrassa o tastar qualsevol dels elaborats al seu wine bar són algunes de les activitats que es poden gaudir en les seves instal·lacions de Sant Sadurní d'Anoia