erotisme i vi
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Un dels cursos dels Juliols de la UB explora, al Penedès, el món de l’erotisme i l’hedonisme en el món del vi | “Les olors poden transportar-nos a moments emocionals des del passat més eficaçment que els sons o les imatges” | “Mitjançant el vi podem traçar un recorregut pel plaer que va des de la pell del raïm fins a l'excitació emocional”
Imatge il·lustrativa
Jean Leon uneix vi amb gastronomia amb el xef amb estrella Quim Casellas | La sisena edició del ViArt dedicada a la cuina creativa i tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 19.30h al celler de Torrelavit
9è Tast de vins d'alçada
Imatge il·lustrativa
El tast, obert a tothom, sitúa els vins de la DO Empordà al cim del Puigmal | Les inscripcions es poden tramitar al web de la DO Empordà fins al 18 de juliol
Club Celler Masroig
Imatge il·lustrativa
El Club Celler Masroig neix amb l’objectiu d’apropar el seu producte a un públic més ampli | Els clients podran beneficiar-se de descomptes en vi, gastronomia i enoturisme.
enoturisme
Imatge il·lustrativa
Trepitjar raïm, tastar vins i mosts o esmorzar o dinar entre vinyes són algunes de les activitats que es poden fer a Sumarroca
Verema 2019
Verema a Llopart
Verema a Llopart | Llopart
INCAVI i IRTA
Imatge il·lustrativa
MINORVIN, el nou projecte, valoritzarà les varietats minoritàries de la vinya avaluant el seu potencial per mitigar el canvi climàtic en la viticultura | 16 centres d’investigació de tot l’Estat també hi participaran

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
El Cinema a la fresca a la Sala Montjuïc, el Festival de Cinema de Menorca o les Festes de Gràcia, són algunes de les activitats on els vins de la DO Catalunya seran protagonistes
premis laus
Imatge il·lustrativa
El Vi Novell 2018 i Solà Fred s'emporten dos premis Laus, Or i Bronze respectivament | Les identitats són obra de l’estudi de disseny Atipus
novetats
Imatge il·lustrativa
La direcció tècnica del celler empordanès, a càrrec de l'enòloga Edith Soler, fa realitat els nous vins de Marc i Emma Bournazeau elaborats amb la varietat Garnatxa a la DO Terra Alta: Adalta Blanc i Adalta Negre.
Els vins de la setmana
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
En Joan Nebot ens recomana el Corpinnat Mosset 2014, una combinació deliciosa de complexitat, frescor i caràcter
Reportatge
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Inversió de mig milió d’euros en el nou celler Pla de Morei | Es vol “tornar a posicionar l’Anoia com a territori de llarga tradició vitivinícola”
Imatge il·lustrativa
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
DO Conca
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Reivindica les elaboracions d'altres varietats tradicionals d'aquest territori més enllà del trepat i apel·la a assolir "certa unitat d'acció" davant de l'escissió en els escumosos
els vins de la setmana
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Joan Nebot ens recomana el Solstici 2018 | Un vi blanc amb el millor tipus de criança: la que no es nota
Novetats
Jordi Rotllan a les vinyes ecològiques de la DO Montsant
Jordi Rotllan a les vinyes ecològiques de la DO Montsant
Forma part del projecte Alkimia Wines, amb vins de les DOQ Priorat i Rioja, i de les denominacions d'origen Catalunya i Montsant
Imatge il·lustrativa
L’agricultura ecològica i les subzones de la DO Penedès són alguns dels aspectes més destacats del mandat de Josep Maria Albet
els vins de la setmana
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un vi negre de la DO Montsant que recull els millors trets d’aquesta denominació d’origen: identitat amb una relació qualitat/preu immillorable
Imatge il·lustrativa
La línia de treball de la nova junta de la DO Montsant serà continuista, centrada en tres eixos; coneixement, qualitat i promoció.
L'actualitat, en breu
vi i tecnologia
Imatge il·lustrativa
Jordi Ordoñez
Com haurien de jugar els cellers amb amazon? Jordi Ordoñez, consultor expert en el gegant americà del comerç electrònic, ens aclareix alguns dubtes
Anna Rovira del celler capçanes
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Anna Rovira, enòloga en cap del celler Capçanes, acaba de guanyar el premi a la millor enòloga que otorga la crítica alemanya "Genuss Magazin" | «Després de les primeres feines de poda en verd vaig descobrir que m'agradaria estudiar enologia»
ELS VINS DE LA SETMANA
Imatge il·lustrativa
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
En Joan Nebot ens recomana el Corpinnat Mosset 2014, una combinació deliciosa de complexitat, frescor i caràcter
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Imatge il·lustrativa
Jean Leon uneix vi amb gastronomia amb el xef amb estrella Quim Casellas | La sisena edició del ViArt dedicada a la cuina creativa i tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 19.30h al celler de Torrelavit
Imatge il·lustrativa
El tast, obert a tothom, sitúa els vins de la DO Empordà al cim del Puigmal | Les inscripcions es poden tramitar al web de la DO Empordà fins al 18 de juliol
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Un dels cursos dels Juliols de la UB explora, al Penedès, el món de l’erotisme i l’hedonisme en el món del vi | “Les olors poden transportar-nos a moments emocionals des del passat més eficaçment que els sons o les imatges” | “Mitjançant el vi podem traçar un recorregut pel plaer que va des de la pell del raïm fins a l'excitació emocional”
Imatge il·lustrativa
El Club Celler Masroig neix amb l’objectiu d’apropar el seu producte a un públic més ampli | Els clients podran beneficiar-se de descomptes en vi, gastronomia i enoturisme.
Imatge il·lustrativa
Trepitjar raïm, tastar vins i mosts o esmorzar o dinar entre vinyes són algunes de les activitats que es poden fer a Sumarroca
Imatge il·lustrativa
Jean Leon uneix vi amb gastronomia amb el xef amb estrella Quim Casellas | La sisena edició del ViArt dedicada a la cuina creativa i tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 19.30h al celler de Torrelavit
Imatge il·lustrativa
El tast, obert a tothom, sitúa els vins de la DO Empordà al cim del Puigmal | Les inscripcions es poden tramitar al web de la DO Empordà fins al 18 de juliol
Imatge il·lustrativa
Trepitjar raïm, tastar vins i mosts o esmorzar o dinar entre vinyes són algunes de les activitats que es poden fer a Sumarroca
Imatge il·lustrativa
Celler Masroig estrena una nova gamma de vins anomenada ‘L’Om’, uns vins de garnatxa emparats a la DO Montsant | l'assimetria de la fulla de l'arbre es plasma a les etiquetes de la nova col·lecció.
Imatge il·lustrativa
Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”
Imatge il·lustrativa
L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia | La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Un dels cursos dels Juliols de la UB explora, al Penedès, el món de l’erotisme i l’hedonisme en el món del vi | “Les olors poden transportar-nos a moments emocionals des del passat més eficaçment que els sons o les imatges” | “Mitjançant el vi podem traçar un recorregut pel plaer que va des de la pell del raïm fins a l'excitació emocional”
Verema a Llopart
Verema a Llopart | Llopart
Jordi Bes
A les dificultats dels darrers anys per trobar personal que s'ocupi de la verema s'hi afegeix aquest estiu la pèrdua de gotims per l'onada de calor
Pàmpol característic d'un cep de malvasia
Pàmpol característic d'un cep de malvasia | Jordi Bes
Jordi Bes
L'hospital va ser cabdal per mantenir el conreu d'aquesta varietat de raïm que va estar a punt de desaparèixer engolida per l'avenç de la urbanització i els nous gustos
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Per Chiara Gai, Directora d’Innovació de la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Més de 50 artesans i productors desembarquen al Moll de la Fusta en el Festival gratuït més gran que s'ha fet mai sobre alimentació saludable a Barcelona | Més de 15 restaurants oferiran cuina sana en viu durant dos dies (30/09 i 01/10) | Hi haurà concerts i activitats per a tota la família
Imatge il·lustrativa
Recordem l'espectacular galeria d'imatges dels pòsits d'un vi feta per Josep Palou Prats | Fotografies augmentades fins a 10.000 vegades mitjançant un Microscopi Electrònic de Rastreig
Pere Palmada
Pere Palmada | Instagram
Sergi Cortés | 1 comentari
Pere Palmada porta 20 anys treballant a l'hotel Mas de Torrent | Conversem amb ell per saber com és la seva carta de vins i com són els seus clients
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
Imatge il·lustrativa
Es tracta d'un espai experiencial, de més de 700 metres quadrats, on el descobriment gastronòmic és la base de la proposta | Comercialitza més de 10.000 referències de vins, licors i destil·lats de nova generació i productes d'alimentació selecta
Imatge il·lustrativa
Els premis tenen 3 categoríes; la C amb menús fins a 20€, la B de 20€ a 40€ i la A de més de 40€ i estan repartits per territori | El premi especial d’aquesta edició recau en la Bullipèdia del Vi
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Un dels cursos dels Juliols de la UB explora, al Penedès, el món de l’erotisme i l’hedonisme en el món del vi | “Les olors poden transportar-nos a moments emocionals des del passat més eficaçment que els sons o les imatges” | “Mitjançant el vi podem traçar un recorregut pel plaer que va des de la pell del raïm fins a l'excitació emocional”
Imatge il·lustrativa
El Club Celler Masroig neix amb l’objectiu d’apropar el seu producte a un públic més ampli | Els clients podran beneficiar-se de descomptes en vi, gastronomia i enoturisme.
Verema a Llopart
Verema a Llopart | Llopart
Jordi Bes
A les dificultats dels darrers anys per trobar personal que s'ocupi de la verema s'hi afegeix aquest estiu la pèrdua de gotims per l'onada de calor
Pere Palmada
Pere Palmada | Instagram
Sergi Cortés | 1 comentari
Pere Palmada porta 20 anys treballant a l'hotel Mas de Torrent | Conversem amb ell per saber com és la seva carta de vins i com són els seus clients
Els germans Torres apadrinen la Ruta de l'oli de l'aigua
Els germans Torres apadrinen la Ruta de l'oli de l'aigua
La nova ruta, apadrinada pels germans Torres, pretén mostrar la cultura gastronòmica, històrica i patrimonial del territori
Imatge il·lustrativa
MINORVIN, el nou projecte, valoritzarà les varietats minoritàries de la vinya avaluant el seu potencial per mitigar el canvi climàtic en la viticultura | 16 centres d’investigació de tot l’Estat també hi participaran
Imatge il·lustrativa
El Cinema a la fresca a la Sala Montjuïc, el Festival de Cinema de Menorca o les Festes de Gràcia, són algunes de les activitats on els vins de la DO Catalunya seran protagonistes
Imatge il·lustrativa
Llopart presenta l’anyada 2008 de l’Original 1887 Vinyes Singulars Les Flandes en edició limitada
Imatge il·lustrativa
El Vi Novell 2018 i Solà Fred s'emporten dos premis Laus, Or i Bronze respectivament | Les identitats són obra de l’estudi de disseny Atipus
Imatge il·lustrativa
La direcció tècnica del celler empordanès, a càrrec de l'enòloga Edith Soler, fa realitat els nous vins de Marc i Emma Bournazeau elaborats amb la varietat Garnatxa a la DO Terra Alta: Adalta Blanc i Adalta Negre.
 
Imatge il·lustrativa
Jean Leon uneix vi amb gastronomia amb el xef amb estrella Quim Casellas | La sisena edició del ViArt dedicada a la cuina creativa i tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 19.30h al celler de Torrelavit