L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
El Penedès acull aquest juny dues fires on participen un centenar de cellers en total amb l'elaboració de vins de mínima intervenció en comú
e-commerce
Imatge il·lustrativa
​Vinow culmina la primera ronda d'inversió de 300.000 euros i preveu facturar entre 8 i 10 milions d'euros el primer any complet d'operacions.
Imatge il·lustrativa
L’entitat col·labora aquest any amb Actua SCCL, Aldees Infantils SOS, Autisme amb Futur, Fundació Port Aventura, Fundació Privada Ared, Horizontes Abiertos i She Bistro
Imatge il·lustrativa
Foto: Basili Girones

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
pixabay
La Guia de Vins de Catalunya proclama el vi Turó d’en Mota 2008 de Recaredo (Corpinnat) com a Millor Vi de l’Edició 2023
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
D'esquerra a dreta, Xavier, Roc, Jaume i Leo.
D'esquerra a dreta, Xavier, Roc, Jaume i Leo.
Barcelona, Sant Sadurní, Mallorca, Londres i Madrid han sigut els escenaris dels actes del centenari de Gramona
Jardí de l'Hotel Boutique Font de la Canya amb Montserrat de fons
Jardí de l'Hotel Boutique Font de la Canya amb Montserrat de fons
Jordi Bes Lozano
El Priorat i el Penedès estrenen tres establiments hotelers que s'afegeixen a l'ampli ventall d'opcions que Catalunya ofereix per dormir entre vinyes
Vilarnau
Imatge il·lustrativa
Vilarnau participa a “Bees for the vid, vidrio for the bees”, el projecte impulsat per Verallia que té com a objectiu reactivar la població de l'abella
indústria auxiliar
La Boteria Torner a la seva nau de Sant Cugat Sesgarrigues
La Boteria Torner a la seva nau de Sant Cugat Sesgarrigues | Boteria Torner
Jordi Bes Lozano
El celler Suriol lidera la compra d'un negoci únic a Catalunya i que torna als seus orígens de Vilafranca del Penedès
enoturisme
Imatge il·lustrativa
Observar un degollament manual, prendre un aperitiu entre vinyes, gaudir d'un pica-pica a la terrassa o tastar qualsevol dels elaborats al seu wine bar són algunes de les activitats que es poden gaudir en les seves instal·lacions de Sant Sadurní d'Anoia
Imatge il·lustrativa
De cadascuna de les dues noves referències de vermut, blanc i vermell, s'han produït només 400 ampolles que es podran adquirir al celler i a algunes botigues especialitzades
Imatge il·lustrativa
Família Torres, Albet i Noya, Estel d’Argent, U mes U, Aymar i Parató aconsegueixen les medalles d’or
Vi
Presentació de la sisena edició de la Fira ViBa
Presentació de la sisena edició de la Fira ViBa | AjM
La Fira del Vi del Bages se celebrarà del 27 de maig al 5 de juny amb l'objectiu de dinamitzar i projectar la cultura de vi de la comarca
Imatge il·lustrativa
El pròxim 3 i 4 de juny, entre vinyes i oliveres, Celler Masroig ofereix una activitat enoturística diferent
Seu de Henkell Freixenet a Wiesbaden, al comtat de Hesse.
Seu de Henkell Freixenet a Wiesbaden, al comtat de Hesse.
Sergi Cortés
La companyia valora molt positivament l'acord assolit fa 5 anys i supera així l'any de la guerra d'Ucraïna, de la crisi de subministraments i de la inflació
Jordi Alcover cofundador de La Guia
Jordi Alcover cofundador de La Guia
Sergi Cortés
"No podem entabanar al consumidor, li podem demanar que s'impliqui per responsabilitat, però des de la coherència i la feina ben feta..."
Novetats
Imatge il·lustrativa
Imatge il·lustrativa
El celler ja obté més del 50% de l’energia que consumeix de fonts renovables
TELEVISIÓ
Marc Ribas, entrevistat al seu restaurant de Terrassa
Marc Ribas, entrevistat al seu restaurant de Terrassa | Adrià Costa
El cuiner i presentador de Terrassa mostra en un vídeo les entranyes d'un dels capítols de la nova temporada
Imatge il·lustrativa
Xavier Bassa | 1 comentari
Editorial Muddy waters Books
Imatge il·lustrativa
El celler presenta, en primícia, la versió en anglès del Sapiens del Vino juntament amb Ferran Adrià i Ferran Centelles
societat
Dabiz Muñoz, en una imatge d'arxiu
Dabiz Muñoz, en una imatge d'arxiu | Europa Press
L'actualitat, en breu
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Imatge il·lustrativa
Maxpixels
Xavi Bassa
La biodinàmica ben entesa i ben practicada és un enfoc holístic de l’agricultura que genera un cercle tancat en una finca...
Imatge il·lustrativa
Caelus surt d'una vinya ubicada a 390 m d’altura amb un clima suau
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
Escollim el Nuat d'Abadal, un blanc untuós i potent, per maridar aquest plat i contrarestar-ne el sabor salí del bacallà.
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
L'olla aranesa és un plat típic d'hivern de la Vall d'Aran
Javier Campo
Aquest tradicional plat de cullera que ens apropa a la muntanya l'acompanyarem de bombolles
Imatge il·lustrativa
Javier Campo
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
Imatge il·lustrativa
Us proposem una combinació segura per aquestes festes; un Panettone amb un Cava brut de Castell d'Or
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi negre amb criança amb una moixama de tonyina amb ametlles i ceba fresca
Imatge del trailer de
Imatge del trailer de | Apple TV
La sèrie japonesa de manga ha passat a la gran pantalla amb un èxit notable
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi negre jove de la DO Catalunya amb un senzill brioix amb pernil i formatge
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi rosat amb estructura de la DO Catalunya amb una esqueixada
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi blanc jove de la DO Catalunya amb formatge d'ovella de llet crua
Imatge il·lustrativa
Maridem un vi blanc jove de la DO Catalunya amb formatge d'ovella de llet crua
Imatge il·lustrativa
NBC News
Us mostrem un simpàtic video d'una noticia de la NBC News on en un tast a cegues queda demostrat que Avinyó no té res a envejar a un dels més reconeguts Champagnes francesos.
Imatge il·lustrativa
Quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Dabiz Muñoz, en una imatge d'arxiu
Dabiz Muñoz, en una imatge d'arxiu | Europa Press
El propietari de Diverxo ha tastat el líquid i estudia incorporar-lo com un ingredient més
​Dèlia Garcia és la responsable de Món Vínic Store, una botiga i bar situada al carrer Diputació
​Dèlia Garcia és la responsable de Món Vínic Store, una botiga i bar situada al carrer Diputació
Ruth Troyano
Entrevista a la sommelier responsable de l’establiment situat al 251 del carrer Diputació
Maria Nicolau a Vilanova de Sau, en una entrevista amb Nació
Maria Nicolau a Vilanova de Sau, en una entrevista amb Nació | Adrià Costa
La famosa xef abandonarà a finals de mes les cuines d'El Ferrer de Tall de Vilanova de Sau sis anys després d'arribar-hi
Imatge il·lustrativa
Pixabay
L'àpat dissenyat pel moianès és de tipus còctel i consta de clàssics de temporada, com ara caneló i croquetes tradicionals
Una de les terrasses d'Enric Granados
Una de les terrasses d'Enric Granados | Europa Press
El govern municipal defensa un pla d'usos per "preservar el comerç local" i "evitar nous casos com el d'Enric Granados"
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa | Anna Ferràs
La festa tindrà lloc el 4, 5 i 6 de novembre i la comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras serà la pregonera d’esta edició
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema
Imatge il·lustrativa
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
Imatge il·lustrativa
L’entitat col·labora aquest any amb Actua SCCL, Aldees Infantils SOS, Autisme amb Futur, Fundació Port Aventura, Fundació Privada Ared, Horizontes Abiertos i She Bistro
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
El Penedès acull aquest juny dues fires on participen un centenar de cellers en total amb l'elaboració de vins de mínima intervenció en comú
Imatge il·lustrativa
Les tres finques on s'ha provat el mètode no han sofert desperfectes en els darrers mesos
Imatge il·lustrativa
​Vinow culmina la primera ronda d'inversió de 300.000 euros i preveu facturar entre 8 i 10 milions d'euros el primer any complet d'operacions.
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
El Penedès acull aquest juny dues fires on participen un centenar de cellers en total amb l'elaboració de vins de mínima intervenció en comú
Imatge il·lustrativa
​Vinow culmina la primera ronda d'inversió de 300.000 euros i preveu facturar entre 8 i 10 milions d'euros el primer any complet d'operacions.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
El celler presenta, en primícia, la versió en anglès del Sapiens del Vino juntament amb Ferran Adrià i Ferran Centelles
Imatge il·lustrativa
​Vinow culmina la primera ronda d'inversió de 300.000 euros i preveu facturar entre 8 i 10 milions d'euros el primer any complet d'operacions.
Imatge il·lustrativa
Vilarnau participa a “Bees for the vid, vidrio for the bees”, el projecte impulsat per Verallia que té com a objectiu reactivar la població de l'abella
Els cereals pitjor puntuats per l'OCU.
Els cereals pitjor puntuats per l'OCU. | Pixabay
L'organització de consumidors analitza el contingut de sucre i fibra, la puntuació de Nutriscore i el caràcter ecològic de centenars de productes
La carn vermella, un dels aliments a evitar si tens el colesterol alt
La carn vermella, un dels aliments a evitar si tens el colesterol alt | Unsplash / Eiliv Aceron
Repassem la simptomatologia de tenir aquest valor elevat, els nivells òptims que cal mantenir i com es pot abaixar
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Els aliments amb proteïna i les vitamines D, B6 i B12 són imprescindibles per gestionar l'envelliment de la manera més saludable
Imatge il·lustrativa
L’entitat col·labora aquest any amb Actua SCCL, Aldees Infantils SOS, Autisme amb Futur, Fundació Port Aventura, Fundació Privada Ared, Horizontes Abiertos i She Bistro
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
El Penedès acull aquest juny dues fires on participen un centenar de cellers en total amb l'elaboració de vins de mínima intervenció en comú
Imatge il·lustrativa
Les tres finques on s'ha provat el mètode no han sofert desperfectes en els darrers mesos
Imatge il·lustrativa
​Vinow culmina la primera ronda d'inversió de 300.000 euros i preveu facturar entre 8 i 10 milions d'euros el primer any complet d'operacions.
Imatge il·lustrativa
Les plaques permetran produir un 25% de l'energia necessària al llarg d'un any a les instal·lacions
Imatge il·lustrativa
Foto: Basili Girones
30 grans cellers empordanesos participaran a Arrels del Vi, que es consolida com una gran cita vitivinícola a l’Empordà.
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
El filòsof i sommelier Rafa Camps obre La Natural a Barcelona, una botiga de vins que aspira a ser un punt de trobada del sector
D'esquerra a dreta, Xavier, Roc, Jaume i Leo.
D'esquerra a dreta, Xavier, Roc, Jaume i Leo.
Barcelona, Sant Sadurní, Mallorca, Londres i Madrid han sigut els escenaris dels actes del centenari de Gramona
Jardí de l'Hotel Boutique Font de la Canya amb Montserrat de fons
Jardí de l'Hotel Boutique Font de la Canya amb Montserrat de fons
Jordi Bes Lozano
El Priorat i el Penedès estrenen tres establiments hotelers que s'afegeixen a l'ampli ventall d'opcions que Catalunya ofereix per dormir entre vinyes
Imatge il·lustrativa
Vilarnau participa a “Bees for the vid, vidrio for the bees”, el projecte impulsat per Verallia que té com a objectiu reactivar la població de l'abella
Imatge il·lustrativa
Una de les mesures tècniques per combatre la sequera és l'equilibri producció-vegetació.
Imatge il·lustrativa
Observar un degollament manual, prendre un aperitiu entre vinyes, gaudir d'un pica-pica a la terrassa o tastar qualsevol dels elaborats al seu wine bar són algunes de les activitats que es poden gaudir en les seves instal·lacions de Sant Sadurní d'Anoia
Imatge del trailer de
Imatge del trailer de | Apple TV
La sèrie japonesa de manga ha passat a la gran pantalla amb un èxit notable
 
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera
L'equip de la taverna MamBo amb la sommelier Lucy Chilvers, el xef Martín Bado i el vinyataire Rubèn Parera | Jordi Bes Lozano
Jordi Bes Lozano
El Penedès acull aquest juny dues fires on participen un centenar de cellers en total amb l'elaboració de vins de mínima intervenció en comú