Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Uns 40 cellers presentarán els millors vins de 'La Guia' a Tarragona el pròxim dilluns dia 12 de desembre
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
​El grup va perdre 12,1 milions d'euros el 2021, un 63% menys que l'exercici anterior, gràcies a la venda de la divisió industrial Poligal per 25 milions.
llengua
Un biquini, en una imatge d'arxiu.
Un biquini, en una imatge d'arxiu. | Viquipèdia / Tamorlan
barcelona
El bar Jofama, a la Dreta de l'Eixample, abaixa les persianes per sempre
El bar Jofama, a la Dreta de l'Eixample, abaixa les persianes per sempre | GSV
"On hi havia famílies i vida, ara tan sols hi queden apartaments de lloguer turístic", diu el missatge de la propietària
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu | EuropaPress
Els guardonats en aquesta edició 2022
Els guardonats en aquesta edició 2022
​Cérvoles Estrats 2019 guanya la categoria de Millor Vi de la DO Costers del Segre 2022, l’Olivera V89 de la Cooperativa L’Olivera, Millor Blanc amb Criança i Millor Monovarietal de Macabeu
Ou de Reig receptes
Imatge il·lustrativa

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
Imatge il·lustrativa
La marca anima a celebrar i gaudir dels petits i grans moments de la vida a través d’un espot que s'inspira en l'estil de vida mediterrani, la celebració i l'alegria de viure
El millor torró artesà de crema cremada
El millor torró artesà de crema cremada
Lo Petit Sommelier
Lo Petit Sommelier
La capital del Priorat augmenta l'oferta amb un bar de vins on tots els cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat hi són representats
Televisió
Mari de la Tasca Bohèmia i el seu conegut marit Toni porten 42 anys entre fogons al Rastre, a Tortosa
Mari de la Tasca Bohèmia i el seu conegut marit Toni porten 42 anys entre fogons al Rastre, a Tortosa | TV3
El veterà restaurant Tasca Bohèmia de Tortosa aconsegueix el primer lloc del popular programa de restauració de TV3
Imatge il·lustrativa
El consell regulador empordanès lliura aquests reconeixements que anualment es concedeixen a persones, institucions i establiments


 
Imatge il·lustrativa
Vint-i-set cellers i més d'un centenar de vins van ser tastats a la Seu Vella de Lleida per una vintena de sommeliers professionals
Imatge il·lustrativa
La primera edició del nou certamen s’ha dut a terme aquest cap de setmana, emmarcat en la tradicional Fira de Sant Andreu
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
L’Associació juvenil La Bulla vol recuperar la tradició vinatera del municipi estirant del fil d’una expressió popular i del gest de penjar a les cases una branca de pi
Imatge il·lustrativa
Segons el rànquing elaborat per EAE Business School Barcelona, al mes de la Dona Emprenedora, Sana Khouja, del vi en llauna Zeena, és una les deu millors emprenedores
Imatge il·lustrativa
Els premis reconeixen continguts digitals que ajuden a difondre la cultura del vi català amb DO
Imatge il·lustrativa
Tánico és una newsletter setmanal amb continguts de valor pel sector del vi
Imatge il·lustrativa
Els lots es componen per una o dues ampolles de vi tradicional, ecològic o natural juntament amb un senzill joc tipus trivial
La junta directiva de la AVC amb la consellera Jordà
La junta directiva de la AVC amb la consellera Jordà | AVC
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, el certificat mediambiental Wineries for Climate Protection i el Saló Barcelona Wine Week de Fira de Barcelona reben guardons per la seva contribució a la cultura, promoció i sostenibilitat del sector del vi
Nadal
Esther Vaquero, Alèxia Putellas, Sergio Fuster (Ceo de Raventós Codorníu) i María Pombo
Esther Vaquero, Alèxia Putellas, Sergio Fuster (Ceo de Raventós Codorníu) i María Pombo
La firma d'escumosos presenta el seu nou spot amb un esdeveniment a Madrid, envoltada de celebrities, en el marc del seu 150 aniversari
Imatge il·lustrativa
Els dies 9 i 10 de desembre el celler de Gratallops organitza el seu tradicional Mercat de Nadal amb la col·laboració de productors i un programa de tasts inèdits amb els seus vins més exclusius
GASTRONOMIA
La gala d'entrega de les estrelles Michelin ha aplegat els representants dels millors restaurants a Toledo
La gala d'entrega de les estrelles Michelin ha aplegat els representants dels millors restaurants a Toledo | EuropaPress
RÀNQUINGS
Ernest Casi, al seu forn.
Ernest Casi, al seu forn. | Oriol Sánchez
El producte ecològic i de proximitat del 1904 Forn de Pa ha estat reconegut entre els 100 establiments de La Ruta Espanyola del Bon Pa
Imatge il·lustrativa
Fotograma Vilanova. Mark Louis
Ruth Troyano
La promotora de The Wine Truck organitza una segona trobada d’influenciadors on es constata la seva aposta per Instagram, Tik Tok i els podcast per fer d’altaveu de projectes i experiències al voltant del vi català
L'actualitat, en breu
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Imatge il·lustrativa
Maxpixels
Xavi Bassa
La biodinàmica ben entesa i ben practicada és un enfoc holístic de l’agricultura que genera un cercle tancat en una finca...
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
Imatge il·lustrativa
Foie micuit caramel·litzat i Vermut Padró & Co Rojo Amargo
Imatge il·lustrativa
Maridem el cava Sumarroca Brut Reserva amb figues i mel i mató.
Imatge il·lustrativa
Aquests canelons són fets amb làmines de carbassó escaldades i farcits de marisc amb un toc oriental.
Imatge il·lustrativa
Maridem el Maset Ritual 2020, amb destacades notes aromàtiques de préssec, amb una amanida de tomàquets i préssec
Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Marta demana a la gent de Granollers si sabrien dir-li 5 varietats de raïm...
Imatge il·lustrativa
La Marta de Vi & Companyia surt al carrer, a Granollers, per preguntar a la gent si sap dir-li 5 denominacions d'origen catalanes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril
Imatge de la façana del restaurant A Tapa do Barril | FB
El creador Borja Escalona pressiona la plantilla d'un local gallec per voler menjar sense pagar a canvi de "promoció" y Youtube li ha tancat el canal
Imatge il·lustrativa
Sabies que en tenim 12 DO contant la DO Cava?
Imatge il·lustrativa
A l'hora de beure bé, hi ha coses que són innegociables... i una d'elles, és el vi català!
Imatge il·lustrativa
Quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins.
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
El bar Jofama, a la Dreta de l'Eixample, abaixa les persianes per sempre
El bar Jofama, a la Dreta de l'Eixample, abaixa les persianes per sempre | GSV
"On hi havia famílies i vida, ara tan sols hi queden apartaments de lloguer turístic", diu el missatge de la propietària
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu | EuropaPress
El xef i presentador de televisió defensa el preu "pel valor dels productes" que fa servir
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
Lo Petit Sommelier
Lo Petit Sommelier
La capital del Priorat augmenta l'oferta amb un bar de vins on tots els cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat hi són representats
Mari de la Tasca Bohèmia i el seu conegut marit Toni porten 42 anys entre fogons al Rastre, a Tortosa
Mari de la Tasca Bohèmia i el seu conegut marit Toni porten 42 anys entre fogons al Rastre, a Tortosa | TV3
El veterà restaurant Tasca Bohèmia de Tortosa aconsegueix el primer lloc del popular programa de restauració de TV3
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa | Anna Ferràs
La festa tindrà lloc el 4, 5 i 6 de novembre i la comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras serà la pregonera d’esta edició
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià
El primer vi fet a partir de les varietats recuperades a la Torre Lluvià | Nia Escolà
El projecte, únic a Catalunya, va néixer al 2018 i aquest any s'ha fet la primera verema
Imatge il·lustrativa
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
Imatge il·lustrativa
Us proposem un Vi de Finca Qualificada, dos Grans Vins de Mas, dos Vins de Mas i un Vi de Zona de la DO Penedès
Un biquini, en una imatge d'arxiu.
Un biquini, en una imatge d'arxiu. | Viquipèdia / Tamorlan
L'explicació a la diferència amb la resta de l'Estat es troba a Barcelona i cal viatjar fins al 1953
El bar Jofama, a la Dreta de l'Eixample, abaixa les persianes per sempre
El bar Jofama, a la Dreta de l'Eixample, abaixa les persianes per sempre | GSV
"On hi havia famílies i vida, ara tan sols hi queden apartaments de lloguer turístic", diu el missatge de la propietària
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Uns 40 cellers presentarán els millors vins de 'La Guia' a Tarragona el pròxim dilluns dia 12 de desembre
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu | EuropaPress
El xef i presentador de televisió defensa el preu "pel valor dels productes" que fa servir
Imatge il·lustrativa
Vint-i-set cellers i més d'un centenar de vins van ser tastats a la Seu Vella de Lleida per una vintena de sommeliers professionals
Imatge il·lustrativa
La primera edició del nou certamen s’ha dut a terme aquest cap de setmana, emmarcat en la tradicional Fira de Sant Andreu
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
L’Associació juvenil La Bulla vol recuperar la tradició vinatera del municipi estirant del fil d’una expressió popular i del gest de penjar a les cases una branca de pi
Imatge il·lustrativa
Us proposem un Vi de Finca Qualificada, dos Grans Vins de Mas, dos Vins de Mas i un Vi de Zona de la DO Penedès
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Davant l'obligatorietat de la normativa UE, dues plataformes digitals permeten ja etiquetar correctament
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Davant l'obligatorietat de la normativa UE, dues plataformes digitals permeten ja etiquetar correctament
Imatge il·lustrativa
La Guia veurà la llum el pròxim 24 d’octubre i celebrarà la popular festa dels vins catalans
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Diversos aliments són claus per a la nostra salut a partir del 50 anys
Els aliments amb proteïna i les vitamines D, B6 i B12 són imprescindibles per gestionar l'envelliment de la manera més saludable
El consum de productes amb alt contingut de sucre pot provocar malalties cardiovasculars
El consum de productes amb alt contingut de sucre pot provocar malalties cardiovasculars | Pixabay
La professional estava exposant la seva tesi en un programa de televisió quan es va desplomar
Imatge il·lustrativa
Pixabay
El Cava és considerat un aliment i el seu consum moderat contribueix a potenciar en un 25% els aspectes beneficiosos d'una dieta sana i saludable
Imatge il·lustrativa
Us proposem un Vi de Finca Qualificada, dos Grans Vins de Mas, dos Vins de Mas i un Vi de Zona de la DO Penedès
Un biquini, en una imatge d'arxiu.
Un biquini, en una imatge d'arxiu. | Viquipèdia / Tamorlan
L'explicació a la diferència amb la resta de l'Estat es troba a Barcelona i cal viatjar fins al 1953
El bar Jofama, a la Dreta de l'Eixample, abaixa les persianes per sempre
El bar Jofama, a la Dreta de l'Eixample, abaixa les persianes per sempre | GSV
"On hi havia famílies i vida, ara tan sols hi queden apartaments de lloguer turístic", diu el missatge de la propietària
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Uns 40 cellers presentarán els millors vins de 'La Guia' a Tarragona el pròxim dilluns dia 12 de desembre
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu
El cuiner madrileny Alberto Chicote, en una imatge d'arxiu | EuropaPress
El xef i presentador de televisió defensa el preu "pel valor dels productes" que fa servir
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
​El grup va perdre 12,1 milions d'euros el 2021, un 63% menys que l'exercici anterior, gràcies a la venda de la divisió industrial Poligal per 25 milions.
Els guardonats en aquesta edició 2022
Els guardonats en aquesta edició 2022
​Cérvoles Estrats 2019 guanya la categoria de Millor Vi de la DO Costers del Segre 2022, l’Olivera V89 de la Cooperativa L’Olivera, Millor Blanc amb Criança i Millor Monovarietal de Macabeu
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
Imatge il·lustrativa
La marca anima a celebrar i gaudir dels petits i grans moments de la vida a través d’un espot que s'inspira en l'estil de vida mediterrani, la celebració i l'alegria de viure
El millor torró artesà de crema cremada
El millor torró artesà de crema cremada
Toni Roig, de La Colmena de Barcelona, s’ha imposat sobre un total de 52 participants de tot l’Estat.
Lo Petit Sommelier
Lo Petit Sommelier
La capital del Priorat augmenta l'oferta amb un bar de vins on tots els cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat hi són representats
Mari de la Tasca Bohèmia i el seu conegut marit Toni porten 42 anys entre fogons al Rastre, a Tortosa
Mari de la Tasca Bohèmia i el seu conegut marit Toni porten 42 anys entre fogons al Rastre, a Tortosa | TV3
El veterà restaurant Tasca Bohèmia de Tortosa aconsegueix el primer lloc del popular programa de restauració de TV3
Imatge il·lustrativa
Família Torres atorga els premis a Tomàs Peig, Verallia i Logística Juan Ruiz, Caldes de Montbui i José Luis Gallego
Imatge il·lustrativa
Terra Remota treu la nova anyada 2021, que es presenta amb una nova etiqueta a càrrec de l’artista visual Julien Carreyn.
Imatge il·lustrativa
Vint-i-set cellers i més d'un centenar de vins van ser tastats a la Seu Vella de Lleida per una vintena de sommeliers professionals