DO Penedès
01/01/1970
El jurat lliura l’or al Blanc Subur, Albet i Noya col·lecció, Clot dels Oms Rosat, Pupitre Negre, Reserva Martí, Aymar Brut i Gran Blanc Prínceps
01/01/1970
'Nights of Wine and Roses' és un Cicle de jazz, vi i gastronomia tots els dimecres fins al 20 de juny
Cep
01/01/1970
La Cep Passes Solidàries és més que una caminada, és un compromís amb els qui més ho necessiten. El 50% de tot el que es recapti serà per donació en suport pel SJD Pediatric Cancer Center Barcelona de l'Hospital Sant Joan de Déu
Vinòmics
01/01/1970
Els autors signaran llibres al passeig de Sant Joan de Barcelona, a l'estand de Norma Còmics, i a l'Hospitalet de Llobregat a l'estand Autors de la Ciutat, a partir de les 19 h
01/01/1970
La proposta arranca amb un exclusiu Maridatge Gastronòmic de Primavera, de la mà de Ramon Roqueta, enòleg i propietari del celler
Fira del Vi de Falset
01/01/1970
L'esdeveniment s'ha presentat en el marc de la fira Alimentària
VINS BLANCS FERMENTATS EN BÓTA
Sergi Cortés
01/01/1970
T'agraden els vins blancs amb certa potència? Amb cos i volum? Et recomanem sis vins blancs que, per la seva fermentació en bóta, són especials
Microvi
01/01/1970
El primer esdeveniment de capçalera programat, la Nit dels Sumolls, va superar els 200 assistents, situant Avinyonet del Penedès entre les capitals de la creixent varietat Sumoll a Catalunya

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
DO Empordà
01/01/1970
La iniciativa forma part de l’acord de col·laboració impulsat per l’Associació de Càmpings de Girona, el Consell Regulador de la DO Empordà i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona
Vila Viniteca de Tast per Parelles
01/01/1970
Els concursants, tots dos de l'Alt Penedès, han guanyat 30. 0000 euros de premi | Els 7.000 euros del segon lloc són per a Alberto M. Pérez i Luis Martínez Salas, i els 3.000 euros del tercer premi es porten amb Inma Aleixendri i Juani Piñana
Intervin
Ramon Francàs | 1 comentari
01/01/1970
Llums i ombres al gran saló Intervin, amb moltes novetats però amb destacades absències i un programa d’actes al marge que no para de créixer
01/01/1970
El sommelier d'El Celler de Can Roca, Josep Roca, ha estat una de les primeres veus autoritzades en avalar el projecte Corpinnat
01/01/1970
S'han pogut tastar per primer cop aquest dissabte coincidint amb la primera Favatada Popular que tindrà lloc a la Plaça del Pati de Valls
Mercats
Alicia Andreu
01/01/1970
Quina relació hi ha entre aquesta generació nativa digital i el vi?
01/01/1970
La jornada s'ha iniciat amb un tast molt especial per celebrar els 10 anys dels' Vins de Tramuntana' amb els sommeiliers, Anna Vicens, i Josep Roca
Corpinnat
Gramona, Sabaté i Coca, Llopart, Torelló, Recaredo i Nadal
01/01/1970
Corpinnat, una Marca Col·lectiva de la Unió Europea neix de la mà de Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca i Torelló | Raïm ecològic vinificat a la propietat, criances superiors als 18 mesos i preu mínim garantit al viticultor són alguns dels requisits per emparar-se sota la nova marca.
01/01/1970
Tornen les caravanes-cuina al Celler Masroig, dins la 23a edició de La Fira del Vi de Falset
Clàssic Penedès
01/01/1970
És un cupatge de chardonnay i pinot noir amb més de 40 mesos de criança
 | Feia dos anys que es trobava esgotat al mercat

fires
01/01/1970
Avinyonet del Penedès celebra el Microvi, un esdeveniment de referència dels petits cellers a Catalunya i que se celebrarà entre el 13 i el 29 d’abril.
Vilarnau
01/01/1970
Arriba la setena edició de "Dissenya les plaques de Vilarnau", un concurs que aquesta cava organitza a través de Facebook.
Nova Imatge VItis
01/01/1970
La nova anyada del Vitis -xarel·lo, subirat parent i muscat-, canvia la imatge
do cava
Pere bonet, president del Consell Regulador del Cava
Cavacursa
01/01/1970
La Cavacursa se celebrarà el dissabte 12 de maig de 2018 a la tarda
01/01/1970
El vi Masia Pubill Reserva de Cellers Unió renova la seva imatge
Vins i Licors Grau
Ramon Francàs
01/01/1970
Vins i Licors Grau amplia les instal·lacions i reforça el canal online | Estrenen un celler amb anyades antigues de veritables joies | Esperen tancar el 2018 amb una facturació de 60 milions d’euros
Vins Naturals
Xavier Bassa | 9 comentaris
01/01/1970
Article de Xavi Bassa, químic, sommelier i tècnic en Viticultura i Enologia
caves recomanats
L'actualitat, en breu
11 vins negres per àpats d'hivern
01/01/1970
Us oferim 11 recomanacions per acompanyar els àpats d'hivern | 11 vins negres amb criança per recórrer totes les denominacions d'origen de Catalunya
museus del vi
Museu del Suro de Palafrugell | Pitu Garcia Batlle. Arxiu d'Imatges del MSP
Alicia Andreu
01/01/1970
Sis museus del vi imprescindibles de Catalunya on podràs aprendre sobre eines, cups, premses, suro i sobre la història del vi de casa nostra
Empordà
01/01/1970
L'hivern és un moment perfecte per visitar l'Empordà. Els seus cellers, restaurants, museus i botigues s'adapten oferint-vos propostes per passar caps de setmana inoblidables | Us proposem deu activitats d'enoturisme per aquestes dates
01/01/1970
La gala de cloenda va comptar amb l’assistència de més de 600 persones
Detall d'unes mans collint garnatxa blanca a Batea, a la Terra Alta. | ACN
01/01/1970
Arrenca a Barcelona el Concurs de les Garnatxes del Món, que no aterra fins divendres a la comarca de la terra Alta
El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, rep la comitiva del Concurs de Garnatxes del Món 2018 | Adrià Costa
Gerard Fageda
01/01/1970
El president del Consell Regulador de la DO Terra Alta, Joan Arrufí, ha explicat que la trobada institucional ha servit per traslladar a Torrent "la importància de la garnatxa per la comarca"
01/01/1970
Avui arrenquen els actes de la sisena edició del concurs Grenaches du Monde 2018, que arriba per primer cop a Catalunya i que tindrà com a seu oficial la Denominació d’Origen Terra Alta.
Roger Torrent, President del Parlament | ACN
01/01/1970
El President del Parlament, Roger Torrent, rebrà el dimecres 11 d’abril els membres de la Comissió Organitzadora del concurs internacional Grenaches du Monde 2018
01/01/1970
La DO Terra Alta organitza una sèrie d'activitats el dissabte 14 d'abril per fer partícep a tot el públic assistent
01/01/1970
La jornada se celebrarà al Centre Cívic de Ferreries (Plaça de Joan Monclús, 1) a partir de les 16.30h
01/01/1970
Ja es pot adquirir el paquet per gaudir del Concurs des del dia 11 fins el 14 | S'iniciarà a Barcelona amb un sopar, i l'endemà viatjarà fins a la Terra Alta fent parada a la Tarragona vinícola
01/01/1970
El Palau de Congressos de Girona va reunir prop de 200 professionals de la província de Girona
01/01/1970
Se celebrarà el 12 de març, al Palau de Congressos de Girona , a partir de les 16 de la tarda
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Verema a Juvé & Camps | Jordi Elías
Ramon Francàs | 1 comentari
01/01/1970
Els perills i oportunitats de traslladar al mercat les conseqüències d'una verema escassa i més cara
01/01/1970
Els nivells de maduració i sanitat del raïms han estat òptims, la producció escassa
Miquel Torres Maczassek a la finca del Castell de la Bleda, Penedès | Torres
01/01/1970
Miquel Torres Maczassek: És evident que estem patint les conseqüències directes del canvi climàtic i haurem d’adaptar-nos any rere any per salvaguardar les collites
01/01/1970
​Segura Viudas presenta els primers vins de la collita 2017
01/01/1970
Mentre la verema del 2016 es va tancar amb 53.426.923 kg, enguany es tanca amb 44.474.325 kg
01/01/1970
La cinquena generació impulsa aquest projecte iniciat fa tres dècades que ha permès identificar prop de 50 varietats prefil·loxèriques
Sergi Cortés
01/01/1970
T'agraden els vins blancs amb certa potència? Amb cos i volum? Et recomanem sis vins blancs que, per la seva fermentació en bóta, són especials
01/01/1970
La gala de cloenda va comptar amb l’assistència de més de 600 persones
01/01/1970
La iniciativa forma part de l’acord de col·laboració impulsat per l’Associació de Càmpings de Girona, el Consell Regulador de la DO Empordà i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona
Ramon Francàs | 1 comentari
01/01/1970
Llums i ombres al gran saló Intervin, amb moltes novetats però amb destacades absències i un programa d’actes al marge que no para de créixer
01/01/1970
'Nights of Wine and Roses' és un Cicle de jazz, vi i gastronomia tots els dimecres fins al 20 de juny
01/01/1970
Més municipis i mercats municipals participants en aquesta nova edició | Mercats amb DO Alella és una marca global creada per dinamitzar els mercats municipals del territori de la DO Alella
01/01/1970
La proposta arranca amb un exclusiu Maridatge Gastronòmic de Primavera, de la mà de Ramon Roqueta, enòleg i propietari del celler
01/01/1970
Carmí Rosat de Caves llopart, una bona opció per Sant Jordi
Xavier Bassa | 9 comentaris
01/01/1970
Article de Xavi Bassa, químic, sommelier i tècnic en Viticultura i Enologia
01/01/1970
És el primer programa que la UAB desenvolupa en aquesta matèria per formar especialistes en la gestió i promoció de les zones vinícoles | El curs comptarà amb ponents reconeguts com Lluís Tolosa, Silvia Naranjo, Jordi Alcover i Sole G. Insua
01/01/1970
A una setmana de la seva celebració -15 i 16 de febrer-, ja s’havien esgotat totes les places previstes per l’organització | Nous ponents de reconegut prestigi s’incorporen al programa
01/01/1970
Se celebraran el 15 i 16 de febrer a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) | Van dirigides a cellers i empreses del sector turístic de tota Espanya
Guillem Carol | 3 comentaris
01/01/1970
«L’enorme fragmentació del sector dificulta la construcció d’un únic discurs... Ara bé, que sigui complicat no vol dir, com alguns apunten, que sigui impossible»
01/01/1970
És una recopilació de totes les obres publicades en digital en les dues edicions que porta el projecte
01/01/1970
Més de 50 artesans i productors desembarquen al Moll de la Fusta en el Festival gratuït més gran que s'ha fet mai sobre alimentació saludable a Barcelona | Més de 15 restaurants oferiran cuina sana en viu durant dos dies (30/09 i 01/10) | Hi haurà concerts i activitats per a tota la família
La mostra van ser 98 supermercats danesos | iStock
01/01/1970
L'estudi es va fer a 98 supermercats danesos, amb 3,5 milions de transaccions aleatòries durant sis mesos | Els compradors de vins van comprar més olives, fruites i verdures, llet i carn baixa en greix que els compradors de cervesa
01/01/1970
Un estudi d’experts de la Universitat de Barcelona i del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Fisiopatologia de l’Obesitat i la Nutrició (CIBERobn) revela que un temps de cocció més llarg i la sinergia entre els ingredients milloren la quantitat i la biodisponibilitat de molècules antioxidants en el sofregit, una salsa de tomàquet típica en la dieta mediterrània
01/01/1970
Visitem una de les catedrals del vi de Catalunya | Quico Ortega fa un reportatge fotografic del celler modernista de Sarral
Ada Parellada | Adrià Costa
Pep Martí
01/01/1970
La cuinera del Semproniana critica la pèrdua de patrimoni culinari: "Els nostres fills gaudeixen del "sushi", però no han tastat el fricandó ni conill guisat" | Segons ella, "cal refer l'esperit unitari de Junts pel Sí"
El xef francès Paul Bocuse | EP
01/01/1970
El món de la cuina es vesteix de dol per acomiadar un dels grans referents
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
El sommelier i cap de sala Toni Gerez, amb el xef Xavier Sagristà, els artífexs del guardó
01/01/1970
Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d’un any i mig del seu inici
Mapa amb tots els restaurants catalans que tenen estrelles Michelin. | NacióDigital
01/01/1970
Les tres estrelles Michelin de l'ABaC de Jordi Cruz i les noves incorporacions fan engreixar la llista de restaurants catalans amb el guardó d'excel·lència culinària
Sergi Cortés
01/01/1970
T'agraden els vins blancs amb certa potència? Amb cos i volum? Et recomanem sis vins blancs que, per la seva fermentació en bóta, són especials
Gramona, Sabaté i Coca, Llopart, Torelló, Recaredo i Nadal
01/01/1970
Corpinnat, una Marca Col·lectiva de la Unió Europea neix de la mà de Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca i Torelló | Raïm ecològic vinificat a la propietat, criances superiors als 18 mesos i preu mínim garantit al viticultor són alguns dels requisits per emparar-se sota la nova marca.
Institut Català del Suro
01/01/1970
L’Institut Català del Suro i la DO Empordà impulsen conjuntament la marca ‘Taps de finca’, que permetrà reconèixer aquests taps de proximitat
01/01/1970
La 9a edició de Mundus Vini Biofach ha premiat amb Medalla d'Or a Vilarnau Orgànic Brut Nature Reserva 2014, l'únic Cava del certamen reconegut amb aquesta distinció
Frédéric Galtier
01/01/1970
Xina va ser el 5è consumidor mundial de vi al 2016 | Al 2020 s'espera que el consum a Xina creixi un 79% respecte el 2016 | Espanya segueix tenint el preu d'importació més baix amb 2,21 USD/litre.