Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023
Amb un pressupost d'un milió d’euros es podrà doblar la capacitat analítica dels dos laboratoris de Vilafranca i Reus i quintuplicar el volum de producció de llevats autòctons
El saló de referència Barcelona Wine Week encara la seva millor edició amb 828 cellers expositors, un 27% més que el 2022 , i la participació de 70 segells i denominacions
Per La Guia de Vins de Catalunya: La recerca de varietats antigues i autòctones arreu del territori i els projectes de recuperació que esdevenen representen per la viticultura catalana un alè d’aire fresc i una posada al dia de les arrels que havien quedat arraconades.
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
L'entitat ha comunicat que “després de tres anys i mig de presidència, una etapa de clara transformació i evolució de la DO Tarragona, Vicenç Ferré ha dimitit aquest matí a causa de les pressions internes"
Sovint ens acabem tots els vins que posem a taula per les festes, però per als més mesurats, aquí us deixem algunes solucions per aquells vins que han quedat oberts.
Us mostrem un simpàtic video d'una noticia de la NBC News on en un tast a cegues queda demostrat que Avinyó no té res a envejar a un dels més reconeguts Champagnes francesos.
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
Us mostrem un simpàtic video d'una noticia de la NBC News on en un tast a cegues queda demostrat que Avinyó no té res a envejar a un dels més reconeguts Champagnes francesos.
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
El president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, i el director dels premis Vinari Ramon Roset en la presentació de la Fira del Vi de Gandesa | Anna Ferràs
Després de 3 anys, el celler recupera les activitats de verema per a restauradors i constata les ganes del sector per reunir-se, celebrar i compartir amb motiu de la verema
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023
Amb un pressupost d'un milió d’euros es podrà doblar la capacitat analítica dels dos laboratoris de Vilafranca i Reus i quintuplicar el volum de producció de llevats autòctons
Perelada és un dels cellers impulsors de la certificació WfCP
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023
Tastos als estands de la Barcelona Wine Week. | BWW
El saló de referència Barcelona Wine Week encara la seva millor edició amb 828 cellers expositors, un 27% més que el 2022 , i la participació de 70 segells i denominacions
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023
Amb un pressupost d'un milió d’euros es podrà doblar la capacitat analítica dels dos laboratoris de Vilafranca i Reus i quintuplicar el volum de producció de llevats autòctons
Perelada és un dels cellers impulsors de la certificació WfCP
El saló de referència Barcelona Wine Week encara la seva millor edició amb 828 cellers expositors, un 27% més que el 2022 , i la participació de 70 segells i denominacions
Per La Guia de Vins de Catalunya: La recerca de varietats antigues i autòctones arreu del territori i els projectes de recuperació que esdevenen representen per la viticultura catalana un alè d’aire fresc i una posada al dia de les arrels que havien quedat arraconades.
La Ràpita és sens dubte un dels ports pesquers més importants de Catalunya, i de la seva llotja surt aquesta recepta que acompanyem amb un vi molt arrelat al nostre territori.
Javier Pagés, president de la BWW, es mostra satisfet amb les xifres d'expositors i de compradors internacionals de la Barcelona Wine Week d'aquest 2023