17 destins turístics bons, bonics i barats

• Blogaires de l'Estat fan les seves propostes per viatjar a bon preu

Nació Digital | 28/02/2016 a les 19:50h

Anar de viatge per un preu relativament assequible és possible. Skyscanner ha consultat alguns dels millors bloggers de l'Estat i n'ha extret 17 destins bons, bonics i barats.

1. Irene Corchado, de Piggy Traveller aposta per Tallin una ciutat preciosa i històrica que es veu en dos dies.

2. Laura Fernández, Meridiano 180, presenta Gàmbia, un dels països més segurs d'Àfrica, amb un paisatge verge espectacular i unes platges de somni.

3. José Luis Toribio, d'Adictos a los viajes, prefereix la Sierra de Cazorla, a Jaén, el segon espai protegit més gran d'Europa.

4. Valentina Correa, d'Un poco de Sur, es decanta per Colòmbia i el Cabo Vela, un lloc que qualifica de "màgic i especial". 

5. Isabel Romano, de Diario de a Bordo, proposa un desplaçament a Rússia, amb un pas per Moscou i Sant Petersburg.

6. Regi i Juanra, d'Imanes de Viaje, ens porten a Praga, la capital de la República Txeca, i on es pot trobar la història del continent en una sola plaça.

7. Xipo, d'En el Mundo Perdido, presenta Riga, la capital de Letònia, declarada Patrimoni de la Humanitat. 

8. Mónica, de Libreta Viajera, ens porta fins Romania, i fins als seus grans castells, i ens recorda la llegenda del Comte Dràcula.

9. Tamara Seoane, de Mochiadictos, ens fa anar a Bali, un estiu enmig de paisatges tropicals, platges increïbles, misticisme dels temples, cultura fascinant i arrossars infinits.

10. Pau Garcia Solbes, del Pachinko ens envia a Bangkok, una ciutat inacabable, amb un riu d'aquells que es veuen a les pel·lícules, i trufada de temples budistes i de mercats asiàtics.

11. Jairo, de Mochila Nómada, es queda amb les Filipines, i amb una petita illa del sud on no hi ha ni cotxes ni semàfors, Malapascua.

12. Virginia i Fran, de 365 Sábados Viajando, ens conviden a fer un trekking per Myanmar, l'antiga Birmània, on moltes coses encara són autèntiques.

13. Miguel Egido, de Diario de un mentiroso, és més clàssic, i posa al capdavant Nova York, i afirma que és possible moure-s'hi i gaudir a preus assequibles per a totes les butxaques.

14. Adela, de Callejeando por el Planeta, mostra Vietnam, un país amb molt per descobrir, sobretot la seva gent i la seva gastronomia tan especial.

15. Miki López, de Demiku, es queda a prop, a Galícia, per gaudir de les postes de sol, dels pobles pesquers, dels penyasegats...

16. Pedro Ramírez y Abby Roule, del Boquerón, ens acompanyen a Màlaga, i no per anar a les seves platges sinó per endinsar-se en un món cultural que acostuma a passar desapercebut. 

17. Marta Aguilera, de la Mochila de Mamá, viatja fins a Ljibljana, la capital d'Eslovènia, amb els seus cafès, museus i vistes des de dalt del castell.