L'ACEB i Agbar renoven el conveni de col·laboració per impulsar Firhàbitat

La patronal i la companyia d'aigua incideixen en la importància de les polítiques de sostenibilitat i la promoció del teixit econòmic i social del Berguedà

Redacció
15 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:55h
Una imatge de l'edició 2022 de Firhàbitat
Una imatge de l'edició 2022 de Firhàbitat | Firhàbitat / AGC
L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) i Agbar, companyia gestora del cicle de l'aigua i serveis mediambientals a diversos municipis de la comarca, han renovat el conveni per col·laborar en l'organització de Firhàbitat 2023, la fira de la bioconstrucció i l'eficiència energètica de Catalunya que organitza l'ACEB.
 
L'acord ha estat formalitzat pel president de l'ACEB, Josep Maria Serarols, i la gerent territorial d'Agbar, Esther Guirado. La companyia d'aigua contribueix per tercer any en l'impuls d’aquesta fira, centrada en la millora de la salut dels domicilis i en l'estalvi energètic, i que enguany se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de juny a Avià.
 
Serarols ha valorat molt positivament que una companyia com Agbar doni suport a Firhàbitat. Així mateix, ha recordat que la Fira de la Bioconstrucció i l'Eficiència Energètica és un projecte tractor per l'ACEB i pel Berguedà: "Tenim el privilegi d'estar en una comarca on encaixen molt bé les polítiques de sostenibilitat, eficiència energètica i medi ambient", ha explicat, afegint que "necessitem el suport d’agents públics i privats per posicionar-nos en aquest sector en creixement".
 
Per la seva part, Guirado, ha destacat que aquesta aliança mostra el compromís d'Agbar per contribuir al desenvolupament sostenible i al creixement econòmic del Berguedà. "Anem més enllà de la gestió del servei d’aigua i col·laborem amb el teixit econòmic i social dels municipis on operem per afavorir el desenvolupament local, la cohesió social, la innovació i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania", ha afirmat.

Amb tot, tant des de la companyia de l'aigua com des de l'associació, consideren que les aliances són imprescindibles per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i contribuir al desenvolupament econòmic de la comarca.