Estrenen una exposició fotogràfica que recorre els racons de la Berga medieval de Dolors Santandreu

La fotògrafa berguedana Isabel Casellas i Pla ret homenatge a la historiadora berguedana que va morir el desembre del 2021

Redacció
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:50h
Vista de Berga des del Castell
Vista de Berga des del Castell | Isabel Casellas i Pla
La fotògrafa berguedana Isabel Casellas i Pla ret un homenatge a la seva amiga i mentora, la historiadora berguedana Maria Dolors Santandreu i Soler (1955-2021) mitjançant una exposició fotogràfica. La mostra recorre pels racons de la Berga medieval que van servir per il·lustrar i enriquir la tesi doctoral que Santandreu va fer sobre la vila de Berga a l'edat mitjana, investigacions a les quals va dedicar bona part de la seva vida i que, gràcies a això, en tenim un coneixement més exhaustiu.
 

L'exposició es podrà visitar del 3 al 31 d'octubre, al Casal Cívic de Berga. A través de 20 fotografies, fa un recorregut per racons de Berga tan especials com són el campanar de l'Església de Sant Francesc, la Pujada de les Portes Vermelles, la plaça del Forn, el Castell de Berga, el Trencacames, el Palau dels Peguera o les Voltes d'en Claris, entre altres llocs que transporten a la Berga medieval que Santandreu sempre reivindicava i dignificava mitjançant els seus estudis i treballs.

 
Arxivat a