Cesc Torrents renúncia a l'acta de regidor de Junts per Berga i el substituirà Ramon Caballé

L'edil ho ha anunciat aquest matí al·legant motius personals i professionals

Joan Obiols
09 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:42h
Cesc Torrents en una imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Berga
Cesc Torrents en una imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Berga | Ajuntament de Berga
Cesc Torrents ha anunciat aquest dilluns al matí la renúncia a l'acte de regidor de Junts a l'Ajuntament de Berga. El jove representant ha explicat que plega per motius personals i professionals: "Fa setmanes que en vam començar a parlar amb membres del partit, on vaig expressar la dificultat per poder compaginar les tasques com a regidor a l'oposició amb la vida professional i personal que tinc", afirma Torrents en un comunicat. En aquest sentit, Junts per Berga i el regidor van acordar esperar a la represa del curs polític per a presentar la renúncia del regidor juntaire, que es farà efectiva al ple d'aquest mes de setembre i serà substituït per Ramon Caballé, segons ha avançat Junts per Berga.

Caballé, de només 26 anys, és l'actual coordinador de Junts a la ciutat i va ser número 12 a la llista de la formació per a les eleccions del 2019. És enginyer de formació i actualment exerceix com a professor, està vinculat en diverses entitats de la ciutat, com el Club Esquí Berguedà i l'Handbol Berga.

El nou regidor ha explicat a NacióBerguedà que es troba "a disposició del partit" i "amb ganes de fer feina per a la ciutat". Caballé ja treballa conjuntament amb els regidors. A més, l'entrada al consistori és un pas que ha decidit fer perquè té "la voluntat" d'encapçalar la llista de Junts per Berga a les eleccions municipals del 2023. De fet, rep el suport d'una part del partit i de les 4 persones que el precedeixen a la llista i que ara, hauran de renunciar a ser regidors. Es tracta de Maria Àngels Guitart Guixer, Elvi Mirayo Clotet, Pau Bessa Caserras i Dolors Rius Tarruella.

En un comunicat, la formació ha agraït "la feina feta" a Torrents, qui considera que ha fet un "acte de generositat", ja que "no és fàcil que un regidor vingui i et digui que ha de renunciar perquè no s'hi pot dedicar com voldria", declaren des del partit. Torrents és regidor de Junts per Berga des del desembre del 2020, quan va entrar a l'Ajuntament per substituir el cap de llista de la formació, Jordi Sabata, qui va renunciar a l'acta el novembre del 2020. Torrents era el número 7 a la llista de Junts per a les eleccions del 2019.

 
Arxivat a