Els 10 millors restaurants de Berga, segons TripAdvisor

Els usuaris de la plataforma valoren qüestions com el servei, el menjar i la relació entre qualitat i preu

NacióBerguedà
02 de setembre del 2022
El restaurant Cal Travé és el més ben valorat del portal web
El restaurant Cal Travé és el més ben valorat del portal web | Berguedà Turisme
Un dels motius pels quals destaca Berga, a banda de la Patum i la seva riquesa cultural i històrica, és per la seva oferta gastronòmica diversa, variada i exitosa. Tan sols cal passejar per la ciutat un dia de festa per veure com la gent té ganes de trobar-se mentre degusta els plats dels nostres restaurants.

TripAdvisor és un portal web referent en la matèria, fa anys que funciona i és força útil quan es viatja i es vol consultar de manera ràpida i senzilla quins són els millors allotjaments d'una destinació, els llocs imprescindibles per visitar i els restaurants més ben valorats. A NacióBerguedà hem recopilat els 10 establiments que millor puntuació han rebut, segons les valoracions dels seus clients.

10 - La Barana
El restaurant La Barana, situat a la plaça de Sant Pere número 6, tanca el rànquing del TOP 10 dels 46 restaurants que s'han valorat a Berga a través de l'aplicació TripAdvisor. El negoci rep una puntuació de 4,5 sobre 5 a través de les 23 opinions que es recullen. Els comentaris destaquen "la qualitat" del menjar i la ubicació del local, situat a la plaça on se celebra la Patum.

9 - Restaurant Sant Marc
Situat a la drecera de Queralt, el restaurant Sant Marc obté un 4 sobre 5 en la puntuació general a través de 127 opinions. Entre els comentaris es destaca "la varietat i qualitat" del menú que ofereix durant la setmana i el cap de setmana, així com el servei i la ubicació.

8 - Restaurant Caliu
És al número 45 de la Gran Via, i rep un total de 52 opinions que el puntuen amb una mitjana de 4,5 sobre 5. El web en destaca l'oferta de menjar vegetarià i vegà, i "la qualitat" dels seus plats.

7 - Restaurant Terra
Se situa al número 27 del Passeig de la Pau, i està puntuat amb un 4,5 sobre 5. Entre les 46 opinions, el que rep més elogis són els menús degustació i el menú diari, seguit del servei i la qualitat dels productes. El portal web també subratlla que és un punt de visita que apareix a la guia Michelin.

6- Bar Santa Eulàlia - "Bar del Pepe"
És un dels històrics de la ciutat. El Bar del Pepe rep 115 opinions i un 4,5 sobre 5 de valoració global. Els visitants destaquen les tapes i els entrepans. També valoren positivament el servei i la qualitat-preu. És al número 31 del carrer Pere II.

5 - Restaurant La Cabana
És un altre dels clàssics de Berga. Situat als peus de la carretera C1411, rep 585 opinions que el valoren de mitjana amb un 4 sobre 5. El que més es destaca al portal és l'entorn, les instal·lacions i la ubicació del restaurant, així com el servei i el menjar.

4 - La Notta
Situat al mig de la ciutat, al carrer Puig-reig número 4, La Notta obté un 4,5 sobre 5 entre els 170 comentaris. Es valora de manera molt positiva l'oferta de pizzes i carns. També es destaca gratament el servei.

3 - L'Estany Clar
Entrant dins el TOP 3 hi trobem l'Estany Clar, el restaurant situat a l'encreuament que uneix la C-26 amb la C-16 aconsegueix un 4,5 sobre 5 entre les 209 opinions. Els comentaris més positius fan referència a "l'excel·lència" del seu menú degustació, l'atenció del personal i la ubicació del lloc. El portal també destaca que forma part de la guia Michelin.

2 - Gretta Restaurant
El TOP 2 l'ocupa el Gretta Restaurant, situat a la plaça Viladomat número 17. Al portal web rep un total 177 opinions que valoren l'establiment amb un 4,5 sobre 5 de mitjana. Entre els comentaris es destaca el bon gust i la qualitat del menjar, el tracte del personal i el menú.

1 - Cal Travé
El millor restaurant de Berga, segons TripAdvisor, és Cal Travé. El negoci familiar situat al número 6 de la plaça Europa rep un 4,5 sobre 5 entre els 204 comentaris. El servei i el tracte és el que millor es valora, també es destaca molt positivament "la qualitat" del menjar casolà.
 
Arxivat a