1 de 10
LA PATUM 2022

Pengen pancartes a la plaça Cim d'Estela contra la prohibició de celebrar-hi els concerts de Patum

Alguns usuaris expliquen a través de les xarxes socials que les pancartes han estat retirades aquest matí de diumenge

Una pancarta penjada en una barraca de la plaça Cim d'Estela. | Twitter @casalpanxo
per Redacció, Berga, Catalunya | 19 de juny de 2022 a les 16:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La prohibició de celebrar els concerts de Patum a la plaça Cim d'Estela ha encès molta indignació en diversos patumaires i berguedans. Les xarxes socials bullen i s'omplen de queixes des que es va conèixer la decisió judicial. Ara, la protesta s'ha traslladat al carrer. Aquest dissabte, el Casal Panxo va publicar a Twitter fotografies de les pancartes de denúncia que s'havien penjat en barraques d'algunes entitats a la plaça Cim d'Estela.

"Espai tancat per interessos caciquistes", "Expropiem-li el tobogan" i "Càmping ple, barraques buides" són alguns dels escrits que es podien llegir en aquestes pancartes. D'altra banda, alguns usuaris a les xarxes també expliquen que les pancartes han estat retirades aquest diumenge al matí.

 
Les entitats que coorganitzaven els concerts de Patum 2022 van emetre un comunicat conjunt aquest divendres contra la denúncia de Berga Residencial i la decisió judicial de suspendre les actuacions a la plaça Cim d'Estela. Per la seva banda, el centre residencial també va publicar un escrit que justificava la seva maniobra per "garantir els drets dels residents" i defensava que "mai no ha volgut impedir la celebració dels concerts".
 

 

Participació