El Berguedà disposa d'un Servei d’Atenció Integral per a les persones LGTBI

Ofereix assessorament, acompanyament i suport, especialment davant les situacions de discriminació o violència per orientació sexual, identitat o expressió de gènere

Redacció
17 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:09h
Els diferents colors de la bandera LGTBI representen la diversitat de la comunitat
Els diferents colors de la bandera LGTBI representen la diversitat de la comunitat | Adrià Costa
Aquest dimarts dia 17 de maig, coincidint amb el Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia, el Consell Comarcal del Berguedà ha recordat que disposa d’un servei integral adreçat a les persones LGTBI. S'ofereix assessorament, acompanyament i suport, especialment davant les situacions de discriminació o violència per orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Està actiu de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de dilluns a dijous de 16 h a 18:30 h. S’hi pot contactar a través del telèfon del Consell Comarcal del Berguedà: 93 821 35 53. Per correu electrònic a: [email protected]. També existeix la possibilitat de contactar-hi a través del servei de missatgeria WhatsApp: 617 161 450.

El Servei d’Atenció Integral LGTBI Berguedà (SAI) ofereix diversos serveis. Entre els quals hi ha l'assessorament per tramitar la targeta sanitària amb el nom sentit per a persones trans majors i menors d’edat o donar suport específic per presentar denuncies per discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.