La Polifònica de Puig-reig actua en el concert dels 25 anys de la discogràfica «Música Global»

S’hi repassen els grans temes musicals dels grups més populars durant aquest quart de segle

03 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:23h
Concert «Emociona't amb la SCCC - 25 Anys de la Música Global»
Concert «Emociona't amb la SCCC - 25 Anys de la Música Global» | Cedida
El concert de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) que commemora els 25 anys de la discogràfica "Música Global", va ser emès aquest dissabte, 1 de gener per TV3. És el concert que es va celebrar a l’Auditori de Girona el passat 19 de juny, titulat “Emociona’t amb la SCCC – 25 Anys de la Música Global”, on hi actua la Polifònica de Puig-reig i els coneguts intèrprets Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núñez, Paula Giberga, juntament amb la cobla La Principal de la Bisbal i instruments de corda tradicionals d’una orquestra simfònica.

Així, al concert s'hi repassen els grans temes musicals dels grups més populars que han passat per la discogràfica "Música Global" durant aquest quart de segle, amb un so tradicional i modern alhora gràcies a la fusió de la cobla i els cantants de moda. El seu director artístic i musical n'és Francesc Cassú, autor de diversos arranjaments d'algunes de les peces que ofereix aquest concert.

Entre les peces que s'hi ha escoltat hi ha hagut cançons tan conegudes com Corren del grup Gossos, amb Elena Gadel i Miki Núñez; Tornarem del grup Lax'n'Busto, amb Manu Guix; Camins, de Sopa de Cabra, amb Paula Giberga i Manu Guix; Escriurem, de Miki Núñez, amb ell i la Polifònica o el clàssic nadalenc Quan somrius, amb tots els artistes. Es pot recuperar el concert sencer entrant en aquest enllaç.

Paral·lelament, el mateix dia també es va estrenar el documental La parella (im)possible, que segueix la trajectòria de la Simfònica. Aquest documental és fruit de la productora Visual13 i el guió correspon a Teresa Turiera. Aquest material es pot recuperar en aquest enllaç
Arxivat a