Berga programa una cinquantena d’activitats durant les festes de Nadal

L’oferta d’activitats inclou un ventall de propostes adreçades principalment al públic familiar

Redacció
10 de desembre del 2021
Actualitzat a les 9:53h
El Carrer Major de Berga guarnit per Nadal
El Carrer Major de Berga guarnit per Nadal | Pilar Màrquez Ambròs
Llums i color, arbres, tions, pessebres, nadales... Aquests i altres elements caracteritzen les festes nadalenques que estan a punt de començar i que la ciutat de Berga viurà intensament gràcies a la cinquantena d’activitats programades per l’Ajuntament de Berga i el teixit associatiu local.

Es tracta d’una programació que es portarà a terme del 4 de desembre al 8 de gener i que inclourà tallers infantils i juvenils, espectacles, exposicions, concerts, concursos, jocs, activitats solidàries i esdeveniments esportius, entre d’altres.

Programació en col·laboració amb les entitats
La programació d’activitats de les festes de Nadal de Berga està promoguda per les àrees de Festes, Joventut, Cultura, Esports i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga, l’Escola Municipal de Música de Berga.

Consulta aquí la programació d’activitats de Berga per aquest Nadal

Enguany es compta amb la col·laboració d’aquestes entitats: Òmnium Cultural Berguedà, Cia de Jocs l’Anònima, Colla Sardanista Cim d’Estela, Càritas Parroquial de Berga, Ginkgo APAC Berguedà, Mans Unides, Consell Esportiu del Berguedà, Mountain Runners del Berguedà, Handbol Berga, Club Esportiu Berga, CEB Vòlei Berga, Bàsquet Berga, JAB Berga, Associació de Veïns de la Font del Ros, Coral Font del Ros i Geganters Font del Ros, La Closca, Entitat Vocal Berguedana “Da Capo”, Associació de veïns i veïnes del carrer Major de Berga, Agrupació Teatral La Farsa, El Brot, Grup Colònies a Borredà, Bergacomercial, La Bauma dels Encantats i Pioners i Caravel·les de Berga.    

 
Arxivat a