El Grup de Defensa de la Natura celebrarà 30 anys amb una festa al Konvent

Es debatrà sobre l’ampliació de l’aeroport de Barcelona i els Jocs Olímpics d’Hivern 2030

Redacció
16 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:45h
Konvent de Cal Rosal
Konvent de Cal Rosal | Konvent
El Grup de Defensa de la Natura del Berguedà fa tres dècades de la seva creació, i vol celebrar-ho amb una Festa que tindrà lloc el pròxim dissabte, 9 d’octubre, al Konvent de Cal Rosal. L’entitat ha organitzat un reguitzell d’activitats que duraran tot el dia.

La jornada festiva començarà a les 11 del matí amb diversos tallers d’art i artesania relacionats amb la natura, parades d’artesans i amb la inauguració de l’exposició de fotografies. A les 12 es realitzarà un mural artístic participatiu, que serà la prèvia de l’arrossada popular (opció carn o vegana) a un preu popular de 7 euros pels socis i 10 euros per la resta. Per reservar places pel dinar popular, s’haurà d’escriure al correu següent: gdnbergueda@gmail.com.

La tarda engegarà amb una xerrada sobre el decreixement: es debatrà sobre la necessitat urgent de consumir menys per viure millor, i de reduir l’ús d’energia i de canviar l’alimentació. Posteriorment, el debat anterior es relacionarà amb l’actualitat i el futur de la comarca, així com amb l’ampliació de l’aeroport de Barcelona i els Jocs Olímpics d’Hivern 2030.

A les sis de la tarda, hi haurà el lliurament dels premis del concurs de fotografia i, tot seguit, un concert amb Elias Porter i Pep Lizandra. D’altra banda, el bar estarà obert i també hi haurà una Foodtruck.