CULTURA

El Cor Giovinetto de Puig-reig torna als escenaris

El retrobament tindrà lloc a l’Ermita de Sant Jordi de Cercs el proper dissabte, 17 de juliol, a les 20 hores

per Roger Simon, Puig-reig, Catalunya | 13 de juliol de 2021 a les 13:40 |
Cor Giovinetto de Puig-reig durant un assaig | Mariona Puig
Quatre anys després de l’últim concert, el Cor Giovinetto format a Puig-reig prepara un retrobament per tornar a interpretar les cançons més rellevants que van portar a terme durant la seva estada al concurs de TV3, Oh Happy Day. El concert tindrà lloc el proper dissabte, 17 de juliol, a les 20 hores, a l’Ermita de Sant Jordi de Cercs, donant continuïtat al Festival cultural d’homenatge a la figura d’Elena Jordi. El concert tindrà una durada d’una hora i mitja, i l’accés serà lliure.  

Quatre anys en què els segons classificats del programa Oh Happy Day han recarregat piles per oferir un remember de les cançons que van interpretar durant el programa. Mariona Puig, una de les integrants, manifesta que “la casualitat i el destí ens ha tornat a unir”. A més, el retrobament ha estat amb tots els membres del grup, i Puig considera que “tots tenim passió per la música i volem tornar-nos-ho a passar bé”.


El concert musical no només s’interpretaran els temes inèdits del grup, també han afegit noves cançons perquè tingui un aire diferent i renovat. “Sent el retrobament del grup, volem que la gent escolti l’essència de sempre de Giovinetto, tot afegint-hi alguna sorpresa. Potser serà l’última vegada que cantem en directe aquestes cançons”, afegeix Puig. El grup espera tenir una bona rebuda, i sobretot ser propers al públic.

Pel que fa al futur del projecte, el grup estudia diverses alternatives amb l’objectiu de tornar a créixer. “La nostra idea és anar a poc a poc, primer donar-nos altra vegada a conèixer, i si és possible en un futur pròxim, oferir concerts en directe, amb novetats o amb un repertori nou de cançons”, conclou Puig.

 

 

Participació