La 8a Mostra d’Arquitectura de les comarques centrals amplia el termini de presentació d’obres

El termini de presentació de propostes s'allarga fins al 18 de juliol de 2021

Redacció
29 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:15h
Mostra d'Arquitectura Catalana - Comarques Centrals
Mostra d'Arquitectura Catalana - Comarques Centrals | Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El programa Mostres d'Arquitectura del COAC recull l'herència de les biennals i triennals organitzades des de les seves seus col·legials, buscant potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix, no obstant, mostrar altres maneres d'exercir aquest ofici  -basat en la transversalitat i la resolució d'entorns complexos- que van més enllà de les atribucions clàssiques.

La Mostra busca ser una exposició de la versatilitat que proporciona la formació, la versatilitat d'un ofici ple de perfils professionals diversos i múltiples exercicis, en definitiva, múltiples Arquitectures. Aquesta 8a Mostra inclou modalitats on poder inscriure accions, produccions, no "clàssiques" -en tant que no relacionades amb l'edificació i l'urbanisme-, on posar en valor aquells altres perfils que els/les arquitectes també exerceixen.

Participació i àmbit

Qualsevol persona, entitat o institució interessada pot proposar obres realitzades en l'àmbit de l'Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Osona i en les zones d'influència de la Demarcació de Comarques Centrals, seguint el procediment indicat al portal d'inscripció i l'abonament del preu d'inscripció.

Poden optar a la Mostra les obres i treballs finalitzats entre l'1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2020, produïts en l'àmbit territorial esmentat. El termini de presentació de propostes s'amplia fins al 18 de juliol de 2021. 

Consulteu les bases de la Mostra i el Premi
Annexos
Inscripcions