Surt a concurs el servei de menjador de les escoles Santa Eulàlia de Berga i Lillet a Güell de la Pobla

La licitació és per dos cursos escolars (2021-2022 i 2022-2023) més la possibilitat de pròrroga (2023-2024)

Redacció
02 de juny del 2021
Actualitzat a les 17:14h
Les dues escoles se sumen a l'aposta del Consell Comarcal del Berguedà per l'alimentació saludable
Les dues escoles se sumen a l'aposta del Consell Comarcal del Berguedà per l'alimentació saludable | CC Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà ha tret a licitació el servei de menjador escolar de les escoles de Santa Eulàlia de Berga i Lillet a Güell de La Pobla de Lillet. Per tal d’optimitzar recursos i equilibrar la viabilitat econòmica del contracte, la licitació consta d’un únic lot amb servei de menjador amb cuina al centre més servei de monitoratge pel que fa a l’escola Santa Eulàlia i càtering, transport i monitoratge en el cas de l’escola Lillet a Güell.

La licitació és per dos cursos escolars (2021-2022 i 2022-2023) més la possibilitat de pròrroga (2023-2024). El valor aproximat del contracte és de 746.755,68 euros sense IVA.  Entre les dues escoles seran aproximadament 230 alumnes els que estrenaran menús en l’espai de menjador escolar el curs vinent. Les empreses que es vulguin presentar a la licitació trobaran tota la informació en aquest enllaç.
 
Les dues escoles esmentades se sumen a l’aposta que fa l’ens comarcal per l’alimentació saludable amb criteris de sostenibilitat social i ambiental. El curs 2021-2022 gaudiran de nous menús que incorporaran productes de proximitat i ecològics, respectant les recomanacions que es recullen en la guia “L’alimentació saludable en l’etapa escolar, Guia per a famílies i escoles 2020” de l’Agència Catalana de Salut Pública.

Amb la incorporació d’aquestes dues escoles, el curs vinent seran quatre les escoles de la comarca que tindran productes de proximitat i ecològics en els seus menús. L’Escola Gira-Sol de Montmajor i Princesa Làscaris de Casserres continuaran amb la mateixa línia que el curs actual, quan han introduït productes de proximitat en el seu menú.

Araceli Esquerra, consellera comarcal d’Educació ha destacat l’aposta del Consell Comarcal del Berguedà “per una alimentació amb productes ecològics i de proximitat” que contribueixin a una alimentació saludable dels joves escolars berguedans. Així mateix ha destacat que l’ens comarcal vol fer un pas endavant “ per una modalitat de menjador saludable i sostenible” en un concurs en el qual es tindran en compte criteris de sostenibilitat social i ambiental.
 
Arxivat a