El Ple del Consell aprova les bases i convocatòries dels ajuts de transport i menjador pel curs 2021-22

També va aprovar la moció per formar part de la candidatura “Comunitat Europea de l’Esport 2023”

Redacció
15 d'abril del 2021
Actualitzat a les 20:40h
Ple celebrat virtualment el 14 d'abril
Ple celebrat virtualment el 14 d'abril | CC Berguedà
El Consell s’incorpora al Protocol específic de la Xarxa de Suport al Govern Digital (XSGD). Aquesta incorporació ha de servir per donar un impuls a la digitalització dels ajuntaments i les seves seus electròniques.

El ple va aprovar bases i convocatòries dels ajuts de transport i menjador per al curs 2021-22. En els propers dies, a l’apartat Educació de la web del Consell hi haurà tota la informació per poder iniciar els tràmits. Les bases i convocatòries per al curs 2021-22 aprovades al ple són les següents:
  • Bases i convocatòria del servei menjador i transport escolar preceptiu
  • Convocatòria per l’atorgament d’ajuts individuals de desplaçament obligatori adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil que no té oferta educativa en el seu municipi de residència i que per al curs 2021-2022 hagin d’escolaritzar-se fora del seu municipi
  • Convocatòria d’ajuts individuals de menjador escolar
  • Bases i convocatòria del servei de transport no obligatori
  • Convocatòria per a l’atorgament d’ajuts de transport escolar col·lectiu i ajuts individuals de desplaçament no obligatori adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius del Berguedà

El ple va aprovar la moció per formar part de la candidatura “Comunitat Europea de l’Esport 2023”. La candidatura conjunta ha d’ajudar a l’obtenció d’un segell de qualitat en temes esportius, per al territori que es presenta.

En el torn de precs i preguntes, el president Josep Lara va explicar que el Consell Comarcal del Berguedà fa costat als municipis de Capolat i Castellar del Riu donant suport a la seva demanda perquè Endesa soterri una línia d’alta tensió. El president va mostrar la voluntat del Consell de ser al costat dels ajuntaments.