Es reprèn el servei Ski Bus que connecta el Berguedà amb la Molina

El servei s’ofereix a la població els dies 20 i 21 de març i per Setmana Santa, del 27 al 4 d’abril de 2021

Redacció
18 de març del 2021
Pistes d'esquí de la Molina
Pistes d'esquí de la Molina | Josep M Montaner (arxiu)
Trans Cerdanya, SL, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà, reprendrà el cap de setmana del 20 al 21 de març el servei Berguedà Ski Bus per anar a l’estació d’esquí de la Molina.

El confinament comarcal i les restriccions per la Covid-19 van obligar a suspendre el mes de desembre l’estrena d’un servei que té la intenció de potenciar la pràctica de l’esport de neu tot facilitant que la població berguedana pugui accedir a les estacions d’esquí en autobús.

El servei Berguedà Ski Bus connecta els municipis de Puig-reig, Gironella, Berga, Guardiola de Berguedà i Bagà amb l’estació d’esquí cerdana de la Molina. El servei s’ofereix a la població els dies 20 i 21 de març i per Setmana Santa, del 27 al 4 d’abril de 2021.

L’autobús sortirà de Puig-reig a les 07.20 h del matí i després de fer parada a les diferents localitats berguedanes arriba a la Molina a les 09.00 h. Després de la jornada d’esquí, l’autobús desfà la mateixa ruta a les 16.30 h.

Abel García, conseller d’Esports del Consell Comarcal, ha remarcat que la iniciativa afavoreix el transport col·lectiu, la promoció econòmica i també la pràctica esportiva. “La iniciativa de Berguedà Ski Bus afavoreix la sostenibilitat, ja que no s’han de desplaçar tants vehicles a l’estació. Per altra banda, també es promociona i facilita la pràctica dels esports de neu, a través dels descomptes a socis dels clubs d’esquí berguedans, que estan bonificats pel Consell Comarcal. Per últim, també en l’àmbit turístic, ja que se’n poden beneficiar totes aquelles persones que vinguin al Berguedà ara que finalitza el confinament comarcal”, explica García.