ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Rosa Pujols, nova gerent del Consell Comarcal del Berguedà

Està previst que el nomenament s’aprovi en el ple del 3 de març i que ocupi el càrrec a partir del dia 4

per Redacció, 26 de febrer de 2021 a les 12:29 |
La nova gerent, Rosa Pujols, a la plaça de Sant Joan de Berga | Consell Comarcal del Berguedà
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Rosa Pujols Castellà (Berga, 1975) és la nova gerent del Consell Comarcal del Berguedà i substitueix en el càrrec a Eduard Barcons Comellas. Pujols té un ampli coneixement del funcionament de les administracions locals, on fa dotze anys que treballa. Des del 2008 forma part de l’equip de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el 2017 fou nomenada directora d’operacions de l’entitat.

Està previst que el nomenament de la nova gerent de l’ens comarcal s’aprovi en el ple del 3 de març i que ocupi el càrrec a partir del dia 4. Rosa Pujols ha declarat que assumir aquesta nova responsabilitat “suposa un repte” que afronta amb un plus de determinació per contribuir al desenvolupament del Berguedà en uns moments especialment difícils a causa de la pandèmia de la Covid-19.


Per la seva banda, Josep Lara, president del Consell Comarcal del Berguedà ha manifestat que Rosa Pujols “és una persona que té experiència en l’administració pública” i alhora “coneix bé la comarca”. Pujols té el perfil que requereix actualment el Consell i pot començar a treballar “de forma immediata” alhora que és una persona de “consens”.

El perfil

Rosa Pujols és diplomada en Ciències Empresarials i ha realitzat diversos postgraus, el darrer en Gestió Gerencial i Direcció Pública Local. La seva trajectòria professional va iniciar-la l’any 1996 a l’empresa privada i en el sector de la distribució. Els primers 12 anys de la seva vida laboral va estar a l’empresa privada. Després va introduir-se a l’administració pública i ara ja en fa també 12 que hi treballa. Concretament, el desembre de 2008 va entrar a treballar a l’Agència de Desenvolupament del Berguedà quan encara era el CFI Cercs-Berguedà, com a responsable del Servei d’Innovació i Empresa, i on, posteriorment, el 2017 va passar a ser directora d’operacions de l’entitat.
 

 

Participació