Els Reis d’Orient ja són al Convent de Sant Francesc de Berga

La visita consisteix en un itinerari pels passadissos de l’entorn del claustre, on els nens i nenes poden trobar-se personatges màgics, sorprenents i misteriosos que els condueixen fins a Ses Majestats

05 de gener del 2021
Actualitzat a les 19:29h
El rei Baltasar, en una imatge presa al campament reial del Convent de Sant Francesc.
El rei Baltasar, en una imatge presa al campament reial del Convent de Sant Francesc. | Aj. Berga
Els infants de Berga reben, aquest dimarts, els Reis de l'Orient en un recorregut lineal per un recinte màgic al Convent de Sant Francesc. La visita consisteix en un itinerari pels passadissos de l’entorn del claustre, on els nens i nenes poden trobar-se personatges màgics, sorprenents i misteriosos que, finalment, els condueixen fins a l'espai habilitat per veure a Melcior, Gaspar i Baltasar, sempre respectant la distància de seguretat per la pandèmia de la Covid-19.
L'horari per visitar els Reis és d'11 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8 de la tarda. La visita dura uns vint minuts i l'entrada és gratuïta, però requereix inscripció prèvia a través d’aquest enllaç així com el seguiment de les mesures de seguretat i higiene. No es permet l'accés a les persones que no tinguin entrada.

A dos quarts de 9 del vespre, l’alcaldessa Montse Venturós entregarà les claus de la ciutat als Reis d’Orient que realitzaran els discursos adreçats als nens i nenes de Berga. Aquest acte es podrà seguir en directe per Televisió del Berguedà. 

En cas de tenir una reserva d’entrades i no poder assistir a l’activitat, cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Berga per modificar o anul·lar la inscripció a través del correu electrònic [email protected].

Zona d'accés

Hi ha 3 files d'accés al recinte màgic del Convent de Sant Francesc. D'aquesta manera, s'està habilitant una fila per cada torn de cada hora: una per a l'hora en punt, una pel minut 20 i una altra pel minut 40. S'hi permet una assistència màxima de 120 persones, 20 grups de sis components. El tiquet d'entrada és validat, es pren la temperatura i s'aplica gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans abans d’accedir al recinte màgic.

L'ús de la mascareta és obligatori i cal respectar la distància de seguretat entre grups en tot moment. En cas que de tenir símptomes vinculats a la Covid-19, les persones han de quedar-se a casa.

Arxivat a