El Consell potencia els esports de neu connectant el Berguedà amb la Molina amb autobús

L’autobús per anar a esquiar és una iniciativa de Trans Cerdanya, SL i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà

Pilar Màrquez / Redacció
14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:52h
Esquiadors a la Molina.
Esquiadors a la Molina. | ND
El Consell potenciarà els esports de neu connectant el Berguedà amb la Molina, amb autobús. El conseller comarcal d'Esports, Abel García, i el gerent de l'empresa Trans Cerdanya, Salvador Rigola, han explicat en roda de premsa que la població del Berguedà podrà accedir a l'estació d'esquí en autobús durant la temporada d'hivern. 

Coincidint amb l’obertura progressiva de les pistes d’esquí adaptant-se a les mesures de prevenció contra la pandèmia de la Covid-19, aquest dilluns s’ha presentat el Berguedà Ski Bus que connectarà Puig-reig, Gironella, Berga i Guardiola de Berguedà amb l’estació d’esquí de la Molina. L'autobús també farà parada a Bagà de manera puntual. El servei s’oferirà tots els dissabtes, diumenges i festius escolars dels mesos de desembre, gener, febrer i març. Es preveu que el primer dia que del servei sigui el dimecres 23 de desembre, sempre en funció de les mesures anticovid. 

L’autobús per anar a esquiar és una iniciativa de Trans Cerdanya, SL i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà. El gerent de l’empresa de transports, Salvador Rigola, ha explicat que és previst que l’autobús arribi a la Molina a les 9 del matí i surti cap als municipis de destí a les 16.30h. Es pot reservar plaça per whatsapp o trucant al 664323208.

El conseller d’esports Abel Garcia ha remarcat que la inciativa concorda "amb les línies marcades" pel Consell Comarcal. També ha recordat el conveni signat amb la Molina perquè la població del Berguedà pugui esquiar "a millors preus" . La iniciativa, segons ha dit, compleix l’objectiu d’afavorir el transport col·lectiu, la promoció econòmica i la promoció esportiva.