(Im)possible, l’àlbum il·lustrat basat en la història de Xavier Pujols

El llibre amb imatges vol apropar la diversitat funcional als infants i posar en valor la diferència

20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:11h
Xavier Pujols amb el llibre (Im)possible.
Xavier Pujols amb el llibre (Im)possible. | CC Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà presenta (Im)possible, un llibre amb imatges basat en la història de Xavier Pujols. Està basat en la història de Xavier Pujols, amb diversitat funcional, i les il·lustracions han anat a càrrec de Montse Clotet. La finalitat del projecte és difondre valors educatius en relació a la diversitat i la convivència. La història del jove berguedà vol apropar la diversitat funcional als infants i posar en valor la diferència. 

El conte explica la història de vida d’una persona amb diversitat funcional i el recurs d’assistència personal que utilitza per dur a terme el seu projecte de vida. (Im)possible vol ser una eina d’educació en valors que pugui donar suport a l’àmbit educatiu, cultural i familiar.

És una obra que vol trencar amb estereotips i fomentar una societat inclusiva. Els valors que impulsen (Im)possible pretenen conscienciar des de ben petits que convivim a una societat diversa i que tots els nens i nenes poden viure en igualtat d’oportunitats, siguin quines siguin les seves diferències respecte a la resta.

Xavi Pujols demostra que és possible. Que no siguem nosaltres qui hi posem els límits.(Im)possible vol sensibilitzar i provocar canvis en les mirades, fixant-nos que tots i totes som diversos i funcionem de maneres diferents, i que aquesta diferència no ens separi sinó que ens enriqueixi.

El Consell Comarcal del Berguedà en farà una distribució entre les escoles, biblioteques i altres espais educatius i culturals de la comarca. Per a  les persones que el vulguin comprar el podran trobar a les llibreries a partir de la setmana vinent.

Edicions de l’Albi ha portat a terme l’edició del conte i s’ha comptat amb la col·laboració d'ECOM, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.
Arxivat a