La població del Berguedà pot continuar esquiant a la Molina a preus bonificats

El Consell Comarcal del Berguedà i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han renovat el conveni que permet comprar forfets de temporada a preus més baixos

Pilar Màrquez / Redacció
17 de novembre del 2020
Actualitzat a les 15:51h
Esquiar a la Molina segueix sent més barat pels berguedans.
Esquiar a la Molina segueix sent més barat pels berguedans. | CC Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han renovat el conveni que permet comprar forfets de temporada a preus més baixos.

El conveni té com a objectius potenciar i promoure la pràctica dels esports de neu entre els habitants i escolars de la comarca, afavorir-ne l'aprenentatge i l'afició per aquests esports, per formar nous esquiadors que esdevindran els esportistes i usuaris de les estacions en el futur. FGC és propietària i gestora de les estacions de muntanya de La Molina, Espot, Port Ainé, Vallter, Vall de Núria i Boí Taüll.

Poden optar als preus bonificats els empadronats des de fa 3 o més anys d’antiguitat en qualsevol municipi de la comarca i/o els alumnes escolaritzats als centres del Berguedà per al curs 2020-2021.

Per optar als preus bonificats s’haurà de presentar al Consell Comarcal del Berguedà, amb cita prèvia, la següent documentació: El formulari de sol·licitud individual i familiar complimentat, el DNI del titular i el certificat d'empadronament històric o certificat d'escolarització.

Un cop signat el formulari per part del Consell Comarcal del Berguedà aquest s'ha de portar a les oficines de La Molina i efectuar el pagament en el moment d'adquisició del forfet, en efectiu o targeta.

Les tarifes de temporada que concedeix el conveni entre el Consell i FGC son les següents: