El Consell Comarcal del Berguedà treu a concurs 930.000 euros d'obra pública l'any 2020

De cara a finals de 2020 i principis de 2021, es preveu que l'ens comarcal liciti projectes per valor d'1,5 milions d'euros més

03 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:25h
L'onzena fase d'obres de l'abocador de Font Ollera.
L'onzena fase d'obres de l'abocador de Font Ollera. | CC Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà ha licitat obra pública per un valor aproximat de 930.000 euros aquest any 2020. L'ens comarcal ja va anunciar a la primavera la intenció d'afavorir 
la reactivació econòmica "accelerant la licitació d'obra pública"
. En aquest sentit, de cara a finals de 2020 i principis de 2021, es preveu que el Consell Comarcal tregui més projectes a concurs per un valor d'1.500.000 euros, segons han explicat aquest dimarts fonts de l'ens. 

Algunes de les actuacions que s'han posat en marxa o que s'estan executant són les obres de l'onzena fase d'ampliació de l’abocador comarcal de Font Ollera, que es finança amb diners del Consell, o la remodelació de l'església vella de Gironella i l'adequació de la segona planta del Museu del Bolet de Montmajor, que es paguen amb ajuda dels municipis. 

La majoria d'aquestes inversions compten també amb finançament dels fons FEDER, els Plans de Foment Territorial de Turisme, la Generalitat de Catalunya, o la Diputació de Barcelona, a més dels diners que hi aporten els ajuntaments i el Consell Comarcal del Berguedà.