Rosanna Camprubí i Joan Boixader aconsegueixen l'or al Campionat d'Espanya de 10 balls

També s'han endut la medalla de bronze en ball estàndard de l'estatal d'Alacant

14 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 21:10h
Els balladors Rosanna Camprubí i Joan Boixader.
Els balladors Rosanna Camprubí i Joan Boixader. | Rosanna Camprubí / Facebook
Els berguedans Rosanna Camprubí i Joan Boixader, al capdamunt del podi de ball. Han aconseguit la medalla d'or al Campionat d'Espanya de 10 balls en categoria sènior II. L'estatal s'ha celebrat el passat cap de setmana a Alacant. També s'han endut la medalla de bronze en ball estàndard d'aquest mateix campionat. 

En 10 balls han protagonitzat una aferrissada final contra les parelles formades per Félix Patrón i Lali Rodríguez i amb Luis Pacha i Maribel Gordón, que els han acompanyat al podi. Rosanna Camprubí ha expressat que se senten "molt contents pel treball en equip realitzat" i ha agraït "la paciència i dedicació" als seus entrenadors Jesús Rubio, Mar Alexis, Enric Márquez i Irina Arnau. Així mateix, ha donat gràcies als seus espònsors pel suport. 

Per aquests dos ballarins berguedans, molt especialment per a Rosanna Camprubí, que balla sense sentir la música i només a través dels moviments del cos de la seva parella, un primer lloc en un campionat estatal és un pas destacat. Així ho ha expressat a les xarxes socials: "i com no, sempre trencant barreres per demostrar al món que la superació no té obstacles", ha dit.

La berguedana fa temps que demostra al món una nova manera de ballar: des del silenci i memoritzant cada moviment, amb una profunda sintonia amb els passos del seu company.