Cultura

El Concurs de Fotografia del Berguedà atorga a Laura Serra el premi especial del confinament

Maria Victòria Planas és la guanyadora de la categoria general amb la fotografia “Sortint de Missa a Sant Miquel de Viver”

per NacióBerguedà , 13 d'octubre de 2020 a les 20:09 |
Edició 2020 del Concurs de Fotografia del Berguedà – Memorial Joan Ribera. | CC Berguedà
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Laura Serra ha guanyat el premi de la categoria especial d'enguany dedicada al confinament amb la fotografia "Presentacions Complicades". El resultat de l’edició 2020 del Concurs de Fotografia del Berguedà – Memorial Joan Ribera s'ha donat a conèixer en un acte celebrat, dissabte a la tarda, al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà.

Maria Victòria Planas ha estat la guanyadora de la categoria general amb la fotografia “Sortint de Missa a Sant Miquel de Viver”. Per últim, Jordi Rusiñol ha guanyat el premi en la categoria de Guardiola de Berguedà, per la fotografia “Confinament I”.

Els efectes de la pandèmia i el confinament han marcat el desenvolupament del certamen, obligant a adaptar-lo a les noves circumstàncies i, fins i tot, dedicant-hi una categoria especial. Així ho han remarcat en els seus parlaments, tant el president del Consell Comarcal del Berguedà, Josep Lara, com la consellera comarcal de Cultura, Araceli Esquerra.

Els premis estan dotats amb 360 euros cadascun. L’acte de lliurament de premis ha finalitzat amb l’anunci de la convocatòria per a l’edició del 2021 i amb l’actuació d’un quartet de corda,


El Concurs de Fotografia del Berguedà – Memorial Joan Ribera i Fornells és organitzat per l’Arxiu Comarcal del Berguedà i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal i de l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà.
 

Sortint de Missa a Sant Miquel de Viver. Foto: Maria Victòria Planas
 

Presentacions Complicades. Foto: Laura Serra
 

Confinament I. Foto: Jordi Rusiñol

 

Participació