El xef Oriol Rovira del restaurant Els Casals de Sagàs, convidat especial al MasterChef Celebrity de TVE

El cuiner va mostrar als aspirants l'elaboració d'un pa farcit de llebre amb castanyes

30 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:25h
El xef Oriol Rovira a MasterChef Celebrity.
El xef Oriol Rovira a MasterChef Celebrity. | TVE
El xef Oriol Rovira, del restaurant Els Casals a Sagàs, que té una estrella Michelin, ha aparegut com a convidat especial aquest dimarts al popular programa de cuina de TVE, MasterChef Celebrity, que ja ha arribat al tercer programa de la cinquena temporada.
 
En la primera prova d'aquest programa, els aspirants havien de cuinar plats elaborats a partir de pa, i ho havien de fer per parelles, amb un dels components sense poder parlar i dibuixant els ingredients i receptes en una pissarra. 

Oriol Rovira va ser rebut al plató pels tres membres del jurat, Jordi Cruz, Pepe Rodríguez Rey i Samantha Vallejo-Nágera, que van posar en valor la seva cuina i el fet diferencial del restaurant Els Casals en què la gran majoria dels productes, la verdura i les hortalisses, els ous, la llet, l'aviram i el porc, entre altres, són de la mateixa finca o d’explotacions properes. Entre elogis, Pep Rodríguez Rey va recordar que Oriol Rovira és denominat com el "pagés del segle XXI". 

El xef dels Casals va presentar un pa farcit de llebre amb castanyes (un clàssic pâté en croûte francès) als aspirants. 

Aquesta setmana la prova d'exteriors es va celebrar al pantà del Burguillo, a la Valle de Iruelas, a Àvila, i el concursant expulsat va ser l'actor Jesús Castro a la prova eliminatòria, després de preparar un peix carboner noruec, una varietat de bacallà, amb diversos defectes de preparació.