VÍDEO El cover confinat de «L'Últim Tirabol» dels Brams que arrasa a les xarxes berguedanes

El berguedà Guillem Cardona és l'autor del projecte, que ha reunit en un vídeo les veus de més d'una vintena de músics i del mateix Francesc Ribera 'Titot'

Redacció
10 de juny del 2020
Actualitzat el 11 de juny a les 12:55h
Imatge del video del cover de 'L'Últim Tirabol'.
Imatge del video del cover de 'L'Últim Tirabol'. | Guillem Cardona / Youtube


"Un Corpus diferent es mereix un cover diferent". Aixó és el que ha pensat el trompetista berguedà Guillem Cardona (Berga, 1997), que ha muntat un cover confinat de la cançó "L'Últim Tirabol" del grup Brams i l'ha publicat a les xarxes coincidint amb aquest dimecres de Patum Confinada. Ho ha fet amb la col·laboració de més de 25 cantants i músics berguedans i del mateix Francesc Ribera Titot, cantant de Brams. En dues hores el vídeo porta més de 1.100 visites a Youtube.

Han participat al cover Jordi Costa "Sec", Claudia Arisó, Gemma Vilanova, Èlia Boixader, Marta Pociello, Mariona Puig, Clara Renom, Ivette Santamaria, Sheila Canudas, Júlia Cabanas, Ricard Lobourgeois, Marcel Tuyet, Marc Espel, Tanit Venturós, Mar Barniol, Joan Salas, Ferran Canudas, Guim Tuson, Xavi Ribera, Marc Garcia, Francesc Ribera "Titot", Èlia Macià, Júlia Camprubí i Albert Cardona.

L'autor del projecte ha agraït especialment la col·laboració al seu amic Miquel Escànez, "pel suport i l'ajuda durant tot el projecte". Així mateix, ha destacat la feina de Marc Urrutia, que ha estat l'encarregat de la "brutal" postproducció i masterització del vídeo. Judit Marmi ha col·laborat amb l'arranjament de la introducció. 

 
Arxivat a