Els Castellers de Berga es converteixen en els padrins de la nova Colla Castellera de Cerdanya

En la seva primera actuació a la comarca veïna, els berguedans han descarregat 3 i 4 de 7

Redacció
01 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:28h
Castellers de Berga durant la seva actuació a Alp.
Castellers de Berga durant la seva actuació a Alp. | CC Berguedà


Els Castellers de Berga s'han convertit en els padrins de la nova Colla Castellera de Cerdanya. En la seva primera actuació a la comarca veïna, els berguedans han descarregat 3 i 4 de 7. Ha estat a Alp durant la jornada de bateig de la nova colla. Tot i que el projecte dels cerdans, que és pioner per la seva condició de transfronterer, va començar a caminar fa uns mesos i aquests ja havien fet algunes aparicions públiques, ha estat a la Plaça Major d'Alp on han estrenat el color de la camisa, que és verd-i-blava, i han completat una actuació amb tres castells de 6 pisos.

En la seva preparació, la Colla Castellera de Cerdanya ha comptat amb l'ajuda i els consells dels Castellers de Berga i els Castellers d'Andorra les colles padrines que el 29 de juny també han actuat a la diada del bateig.

Els de la camisa verd-i-blava han descarregat per primera vegada tres castells de 6 pisos: el 3 de 6, el 4 de 6 amb agulla i el 4 de 6. I ho han fet amb solvència i seriositat, amb un gruix important de camises i amb una plaça d'Alp plena que ha celebrat cadascuna de les aletes.

Per la seva banda, els Castellers de Berga han descarregat el 3 de 7, en primera ronda, seguit del 4 de 6 amb agulla i el 4 de 7. Han tancat l'actuació amb el pilar de 5. Els Castellers d'Andorra han descarregat 3 castells bàsics de 6 pisos.

Els Castellers de Berga tenen dues actuacions abans de finalitzar el primer tram de la temporada i començar les vacances castelleres. Seran dues actuacions que es repeteixen cada any al calendari: diumenge 14 de juliol, a Bagà, i dissabte 20 de juliol a Berga, celebrant el setè aniversari.
 
Arxivat a