1 de 10
Societat

Calafell engega una campanya de bons per fer compres al comerç local

280.000 euros en xecs de descompte per 10 euros cadascun

Cartell de la campanya | AC
per Nació Digital, Calafell | 10 de novembre de 2020 a les 13:15 |
Aquest article es va publicar originalment el 10 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament de Calafell posa en marxa una campanya de bons per fer compres al comerç local, així com també a la restauració i l’hosteleria. Es tracta de xecs de descompte amb un valor de 10 euros per cada 30 euros de compra en els establiments adherits a la campanya. Els clients podran descarregar-se fins a 6 bons i aprofitar el descompte en les seves compres diàries.

Els establiments interessats a participar-hi ja poden inscriure’s. Poden fer-ho entrant al web bons.calafell.cat i omplir el formulari per a empreses, amb les dades del seu negoci. Els bons no suposen cap cost per als establiments participants

Aquesta mateixa setmana, la ciutadania ja podrà baixar-se els bons, des del mateix web, perquè la campanya estarà activa del 13 de novembre al 9 de desembre. Cada persona podrà obtenir 6 bons, amb un total de 60 euros de descomptes.

L’Ajuntament llança 28.000 bons, la qual cosa significa “una injecció directa de 280.000 euros al sector comercial, de serveis, hostaleria i turisme”, diu la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra. Comptant que cada euro d’aquesta campanya en genera un total de tres, la repercussió de la iniciativa arribarà a més de 800.000 euros.

L’objectiu dels bons és triple: fomentar el consum als establiments de Calafell, augmentar els ingressos dels establiments adherits i aprofitar l’avinentesa per una campanya de promoció dels establiments, serveis i productes.

“El suport al teixit econòmic local rep una nova empenta, després de les convocatòries d’ajuts directes, el finançament de campanyes de promoció comercial i la creació d’un portal de comerç electrònic per als establiments”, afegeix Lastra.

La campanya està adreçada als negocis locals. Per això, es requereix que tinguin una botiga o establiment físic a Calafell. També que el nombre de treballadors sigui inferir a 50 persones.

Els sectors que poden participaran són els següents: agències de viatges, calçats, complements, electrònica, òptica, esports, floristeries, joguines, joieries, llar i decoració, llibreries, mascotes, moda, perfumeria, perruqueries, basars, restauració, hotels i apartaments turístics.

Els establiments d’alimentació es podran adherir en el cas d’haver reduït el 50% la seva facturació durant l’estat d’alarma de la primavera, en relació a la facturació efectuada en el mateix període de 2019.

 

Participació