El museu del Bosc ja té avantprojecte arquitectònic

L'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, el naturalista Martí Boada i la directora de l'ICTA, Jordina Belmonte ho han explicat a la Comissió d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural del Parlament de Catalunya

per Redacció , 24 de febrer de 2015 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Maqueta de l'avantprojecte del Museu Europeu del Bosc Foto: Aj Sant Celoni


Els vint-i-un diputats que conformen la Comissió d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural del Parlament de Catalunya ja coneixen quin és el projecte del Museu Europeu del Bosc que s'ha d'ubicar a Sant Celoni. L'alcalde, Joan Castaño, el naturalista Martí Boada i la directora de l'ICTA, Jordina Belmonte, els ho van explicar el passat 11 de febrer.


Les sensacions que s'han endut són molt bones i s'assegura que van rebre amb gran interès la iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Sant Celoni i l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona. En la ronda d'intervencions que va succeir la presentació del projecte, tots els grups presents van manifestar de forma explícita el seu suport al futur Museu Europeu del Bosc i la voluntat perquè aquest esdevingui una realitat.
 

El dia 18 de febrer es va realitzar la presentació de l'avantprojecte arquitectònic de l'edifici davant els grups municipals de l'Ajuntament de Sant Celoni. En la presentació, a càrrec del Dr Martí Boada i el redactor del projecte, Javier de las Heras, es va explicar la proposta arquitectònica, així com, els principals trets del discurs museístic.

 

Participació