Detinguts tres homes que havien furtat material informàtic d'un vehicle aturat a l'AP-7 a Llinars del Vallès

Una patrulla de paisà dels Mossos d'Esquadra ha vist el robatori, els ha seguit i els ha detingut

Material informàtic furtat d'un vehicle en una benzinera de l'AP-7 a Llinars del Vallès
Material informàtic furtat d'un vehicle en una benzinera de l'AP-7 a Llinars del Vallès | Mossos d'Esquadra
Redacció
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:38h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Granollers han detingut tres homes que acabaven de furtar material informàtic, valorat en uns 12.500 euros, de l'interior d'un vehicle que estava aturat en una àrea de servei de Llinars del Vallès.
 
Pels volts de les quatre de la tarda d'ahir dimecres una patrulla de paisà es trobava vigilant les immediacions de l'àrea de servei de l’AP-7 al seu pas per Llinars del Vallès i han vist un home ajupit al costat d'un vehicle que estava repostant benzina. Aquest home anava agafant bosses de l'interior del vehicle, sense que els seus propietaris se n'adonessin, i les anava guardant dintre del seu vehicle que es trobava al costat amb dues persones més, una que feia les tasques de vigilant i l'altre que era el conductor.
 
Quan han tingut les bosses carregades han marxat a gran velocitat en sentit Barcelona, al mateix temps que els agents pujaven al seu vehicle i els començaven a seguir. Els lladres han circulat uns 10 km i, des del moment que han detectat que els policies els estaven seguint, han conduit de forma temerària a gran velocitat posant en perill tant la seva vida com la dels agents i la de la resta dels usuaris de la via. En veure que no aconseguien escapar, els delinqüents han aturat el vehicle i els agents els han detingut.
 
En escorcollar el vehicle han trobat les bosses que acabaven de sostreure en les que hi havia dos ordinadors portàtils i tres càmeres, entre d’altres objectes, amb un valor total d'uns 12.500 euros.