El 8M se celebrarà la I Jornada de debat «La dona al Montseny»

S'han organitzat tres taules de debat al poble de Montseny

Imatge d'arxiu de la presentació de l'associació Arremengades
Imatge d'arxiu de la presentació de l'associació Arremengades | Diputació de Barcelona
02 de març del 2023
Actualitzat el 03 de març a la 13:53h
La dona ha tingut un paper clau al Montseny i ha hagut de treballar de valent per a subsistir econòmicament. Actualment, moltes dones lideren empreses turístiques dins el Parc Natural del Montseny, gestionen alcaldies i també hi desenvolupen projectes artístics i culturals. El comú de tot plegat és l'emprenedoria, moltes vegades poc reconeguda.

És per això que s'ha programat la I Jornada de debat La dona al Montseny, perquè serveixi de punt de trobada i de coneixement al mateix temps que pugui propiciar sinergies i col·laboracions al propi territori. S'han programat tres taules de debat al poble de Montseny que seran moderades per Laia Camprubí.

La primera taula tindrà com a fil conductor El territori com a font d'oportunitats amb la participació d'Esther Solans (Parc de les Olors de Taradell), Montse Trias (Circ-Cric), Anna Miquel (El Porxo de Can Baixeras) i Carme Clopés (Ademc Itineraris Montseny).

El segon tema de debat se centrarà aen La dona al món rural: emprenedoria i maternitat, amb Cristina Gil (red Passion), Mireia Vila (Fitocosmètics Montseny) i Marissa Pelàez (Cor del Montseny).

Finalment es debatrà sobre El paper de la dona del Parc Natural del Montseny en l'assicionisme: visió de futur. En aquesta taula hi participaran Núria Molas (L'Esquellot del Montseny), Núria Masnou (alcaldessa de Montseny), Laia Aguilà (Drapard) i Cristina (Can Candelich).

Aquesta I Jornada de debat La dona al Montseny és gratuïta i oberta amb una durada prevista de tres hores, des de les cinc de la tarda fins les vuit del vespre, a la sala multifuncional del poble de Montseny. Impulsada per Turisme Montseny, Arremengades (Associació de Dones del Montseny), Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona.

Altres notícies que també et podrien interessar