1 de 10
televisió

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez roden a Caldes part de la sèrie del crim de la Guàrdia Urbana

L'actriu de Sant Pere de Vilamajor ha rodat escenes de la nova estrena de Netflix al col·legi del Carme

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez protagonistes de la minisèrie de Netflix El cuerpo en Llamas | Cedida per Netflix a l'ACN
per Nació, Caldes de Montbui | 11 de gener de 2023 a les 15:00 |
La propera estrena de Netflix, El cuerpo en llamas, que gira al voltant del crim de la Guàrdia Urbana, ha rodat part de la trama a l’antiga escola del Carme de Caldes de Montbui. La productora Gigurri ha convertit els espais de l'antic centre educatiu en una presó per a dones, un dels escenaris de la sèrie s'estrenarà a la primavera amb Úrsula Coberó -actriu de Sant Pere de Vilamajor- i Quim Gutiérrez com protagonistes. La minisèrie està dirigida per Jorge Torregrossa i Laura Mañá.

El rodatge s'ha fet a l'escola del Carme, que va ser adquirida per l’Ajuntament l’any 2021. Els darrers anys ha acollit altres rodatges, com les sèries Maricón perdido i El cuerpo en llamas.

 

Interior de l'antiga escola del carme, a Caldes Foto: Ajuntament de Caldes de Montbui


 

El recinte està en ple procés de transformació. Una nova etapa que culminarà el 2024, quan es preveu convertir-la en un espai sociocultural al centre de la vila, dissenyat gràcies a la participació ciutadana. L’arribada dels aproximadament 3 milions d’euros procedents dels fons Next Generation permetrà tirar endavant el projecte de remodelació.

Els beneficis, cap a la rehabilitació


L’Ajuntament de Caldes ha explicat que destinarà els beneficis obtinguts pel rodatge de la sèrie a la rehabilitació "d’elements patrimonials cabdals per al caràcter històric i termal del municipi, com ara les Termes Romanes".
 

 

 

Participació