1 de 10
Nadal

Un arbre de Nadal gegant format per setanta avets protagonitzarà l'encesa de llums a Sant Hilari Sacalm

El periodista Espartac Peran amenitzarà el compte enrere que donarà el tret de sortida a les festes nadalenques del poble

Arbre de Nadal de Sant Hilari Sacalm | Aj Sant Hilari Sacalm
per Redacció, Sant Hilari Sacalm | 30 de novembre de 2022 a les 10:15 |
L'encesa de llums a Sant Hilari Sacalm serà el dissabte 3 de desembre a partir de les 5 de la tarda i comptarà amb la presència del periodista Espartac Peran, que el dia abans presenta el seu últim llibre Tres desitjos abans de morir a la Sala Noble. També hi haurà espectacle infantil amb Jaume Barris i xocolatada popular.

Enguany, la capital de les Guilleries desitjarà bones festes a vilatans i visitants amb un arbre de Nadal gegant format per 70 avets (Abies Nordmanniana). Es tracta d'una decoració nadalenca pionera a l'estat espanyol. Des de les Guilleries surten avets que es reparteixen per tot el país i, fins i tot, a ciutats d'Itàlia, França i altres indrets d'Europa. A Sant Hilari s'hi quedaran aquests setanta que formaran l'arbre de Nadal a la plaça Jacint Verdaguer.


Altres activitats nadalenques són el Parc Infantil de Nadal que organitza la regidoria de Joventut, el Campus de Nadal del Centre d'Esports, el tió que repartirà regals als infants el matí del 24 de desembre, el teatre de Nadal amb l'obra Quins pebrots del Grup de Teatre de Sant Hilari, el concurs de pessebres, les exposicions de diorames, la cavalcada reial o els concerts amb les corals Petits Cantaires, Veus Alegres, Cor Lutiana, Coral de Can Blat.

La regidoria de Promoció Econòmica promou el comerç local


Des de la regidoria de Promoció Econòmica es posa en marxa una campanya per incentivar que les compres de Nadal es facin als comerços hilariencs. De l'1 al 23 de desembre, tothom que es gasti 20 euros o més en un comerç local podrà participar en el sorteig d'un val de 250 euros per gastar en botigues i establiments del municipi. L'Ajuntament de Sant Hilari hi destina el total de 500 euros i només cal portar el tiquet a l'Oficina de Turisme – Can Rovira.

El sorteig es farà el 24 de desembre a les 12 del migdia a la plaça Jacint Verdaguer. Es posaran tots els tiquets recollits durant aquests vint-i-tres dies en una bombolla gegant transparent i un comptador farà saber la xifra total gastada.


Per altra banda, un any més es torna a fer la Ruta dels Tions. Ja és la tercera edició i hi haurà dotze tions repartits pel poble, tant al nucli urbà com a les rutes de la Font d’en Gurb i Font Vella – Font del Pic. Només cal escanejar el codi QR per entrar al sorteig de tres cistelles de productes de les Guilleries.
 
Participació