El Club Ciclista Sant Celoni completa l'Oncobike 2022 amb dos equips

El C.C. Sant Celoni Onkobiketeam i el Salicru Onkobiketeam van completar els 200 km del repte esportiu i solidari en dotze hores

Integrants dels dos equips del CC Sant Celoni que han participat a l'Oncobike 2022
Integrants dels dos equips del CC Sant Celoni que han participat a l'Oncobike 2022 | CC Sant Celoni
Redacció
18 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:29h
Aquest passat disabte 15 d'octubre el Club Ciclista Sant Celoni va participar a la cursa solidària Oncobike 2022 amb dos equips, el C.C. Sant Celoni oncobiketeam i el Salicru Oncobikteam. A més de solidari, es tracta d'un repte esportiu dirigit als amants de la bicicleta de muntanya que organitza la Fundació Oncolliga Girona al municipi de Sant Gregori, com a centre neuràlgic.

Cada equip consta de sis persones i els participants han de recórrer 200 quilòmetres en bicicleta de muntanya dividits en vuit etapes per camins i pistes en un entorn ideal per a la pràctica de l'esport. Els membres de l'equip poden fer relleus però sempre, com a mínim, n'hi ha d'haver dos en ruta.

Per participar-hi a part de la inscripció cal fer una aportació mìnima per equip de 500 euros. Gracies a la col·laboració d'empreses com Salicru, Vulcabar, supermercat Ca l'Arenas i de totes aquelles persones anònimes i el Club Ciclista Sant Celoni que han fet donacions han recollit prop de 1.500 euros.

La cursa va començar a les 8 del matí i amb dificultats diverses. D'aquesta manera, la primera etapa va ser circular i molt ràpida amb una pujada llarga per pista per després entrar a un laberint de corriols. La segona etapa s'endinsava a la Vall del Llémena fins al poble de Llorà. La tercera, després d'algunes pujades i moltes pedres portava els corredors a Sant Esteve de Llèmena on hi ha el dinar. Mentre alguns ciclistes dinen altres feien la temible quarta etapa, amb duresa de pujada i de baixada, compensada pel paisatge de la zona.
 
En les tres etapes següents els ciclistes comencen a notar el cansament a les cames però el caire solidari de la prova manté intacta la motivació i el bon ambient entre els equips. La darrera etapa atrapa els equips de nits ni cal encendre focus i els equips la fan plegats per celebrar que han aconserguit el repte després de dotze hores i amb ganes de repetir l'experiència l'any vinent on esport i solidaritat van lligats.
Arxivat a