Els Mossos d'Esquadra posen llum a l'accident mortal de Riells i Viabrea

Han explicat que el conductor intentava escapolir-se de manera temerària i a gran velocitat quan li havien demanat que s'aturés

Estat en què va quedar el cotxe accidentat a la rotonda de Riells i Viabrea després de l'impacte
Estat en què va quedar el cotxe accidentat a la rotonda de Riells i Viabrea després de l'impacte | Cedida
Redacció
10 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:30h
Els Mossos d'Esquadra han posat una mica més de llum a l'accident de trànsit mortalde dissabte passat a la nit a la rotonda de la carretera C-35 al terme municipal de Riells i Viabrea. Fonts de la policia catalana han explicat a NacióBaixMontseny que dissabte van rebre una trucada al 112 d'una conductora denunciant que un vehicle se li enganxava al darrera i l'increpava. Per aquest motiu s'hi van desplaçar.

El vehicle, que circulava en direcció Hostalric, va ser localitzat en una retenció de cotxes i els mossos que anaven en direcció contrària li van dir que s'arrambés perquè volien parlar amb ell. El conductor, A. F. V. de 31 anys i veí de Montmeló, en lloc d'aturar-se va fugir fent una conducció temerària a gran velocitat, fet pel qual el van seguir. A la rotonda de Riells i Viabrea va tenir l'accident amb una conseqüència mortal, després de xocar contra una tanca i anar a parar a l'aparcament que hi ha al costat.

Testimonis de l'accident han corroborat alguns fets com que el vehicle el perseguien dues dotacions dels Mossos d'Esquadra i que uns metres abans d'arribar a la rotonda el conductor va fer diversos avançaments a gran velocitat. "Quan passava per la rotonda no va poder dominar el cotxe i va impactar amb gran virulència, va bolcar i va anar a parar al mig de la plaça", han explicat.
 

Rotonda de la C-35 a Riells i Viabrea on hi va haver l'accident dissabte a la nit Foto: Cedida
 

Les marques de color groc indiquen el punt on va anar a parat el cotxe des de la rotonda Foto: Cedida


Altres notícies que et poden interessar

 
Arxivat a