Una disputa familiar per una casa ocupada a Riells i Viabrea acaba amb trets

No hi ha hagut ferits ni tampoc s'ha interposat cap denúncia

Redacció
28 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:46h
Un agent dels Mossos d'Esquadra
Un agent dels Mossos d'Esquadra | ACN
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació arran de la disputa familiar que va acabar amb trets en una casa ocupada de la urbanització Junior Park de Riells i Viabrea. Els fets van passar dissabte passat a la tarda, segons ha avançat El Caso i ha pogut confirmar NacióBaixMontseny.

L'alerta la van donar diversos veïns amb trucades a la Guàrdia Municipal i als Mossos d'Esquadra que es van desplaçar al lloc dels fets i van poder constatar que, malgrat que hi va haver trets ningú en va resultar ferit. Tampoc no hi va haver cap detenció pels fets ocorreguts ni ningú va interposar denúncia. Tot i amb això, es van identificar les persones implicades i s'ha traslladat tota la informació al jutjat de Santa Coloma de Farners que ha obert les diligències corresponents.

La disputa, ocorreguda en una casa ocupada, s’ha donat en un moment que el Consell Comarcal de la Selva vol impulsar una recollida de firmes per lluitar contra les ocupacions delinqüencials. L'ens estudia com articular la iniciativa i es fixa com a objectiu aconseguir 500.000 signatures.
 
Arxivat a