La pluja no desllueix la festa major de Riells i Viabrea

Els actes van tancar aquest dilluns amb un èxit de participació

Concert a la Festa Major de Riells i Viabrea
Concert a la Festa Major de Riells i Viabrea | Ajuntament de Riells i Viabrea
Redacció
10 d'agost del 2022
Actualitzat a les 16:38h
Aquest cap de setmana Riells i Viabrea ha celebrat els darrers actes de festa major del municipi essent tot un èxit de participació en totes les activitats organitzades, malgrat les nombroses pluges.

El tradicional sopar de divendres organitzat pel Club Riells i el concert de sardanes a càrrec de l'Orquestra Montgrins es van haver de traslladar al Pavelló Municipal. Però la nit va poder tancar a l'exterior amb l’actuació del grup Porto Bello, a la plaça de la Vila, on la banda va presentar el repertori del disc "La llei universal".

Els jocs d’aigua de dissabte al matí es van desenvolupar amb normalitat a l'avinguda Can Salvà. A la tarda, l’orquestra Selvatana va oferir una audició de sardanes, que va ser el preludi al pregó. Enguany, les jugadores de l’equip sènior de l’Atlètic Club Riells varen ser les protagonistes de realitzar el parlament de la festa. Per tancar la nit, l’orquestra Selvatana va celebrar un concert d’èxits catalans i internacionals ubicat al costat del Pavelló Municipal. Paral·lelament, l'orquestra Maribel va oferir un concert a la plaça de la Vila amb un repertori de cançons per fer gaudir al públic assistent.

Diumenge al matí es va celebrar el "Holi festival" a l’esplanada del costat del Centre Cultural la Casa Nova de Can Plana, una activitat plena de colors i alegria inspirada en el festival "indi holi", que s’inicia al principi de la primavera. La festa major va seguit amb el concert a càrrec de "Pacto entre caballeros", que feia de tribut a Joaquín Sabina. A la tarda, l’espectacle de l’escola de dansa ContraJazz va quedar anul·lat a causa de la pluja.

A la nit, el sopar de festa major va iniciar el cercle d’activitats, seguit de l'actuació de Northen Chellos, que va tancar la nit amb l’actuació "Let’s rock, let’s dance, let’s chello". El punt final de la festa major es va fer aquest dilluns amb l’obra de teatre "Pels pèls" de la companyia Montcabrera Teatre.