La Festa Major de Riells i Viabrea recupera la normalitat amb més de 30 activitats

El programa ha arrancat aquest dimarts amb un espectacle infantil i s'allargarà fins al proper dilluns

L'espectacle infantil a la plaça ha donat el tret de sortida de la Festa Major
L'espectacle infantil a la plaça ha donat el tret de sortida de la Festa Major | Ajuntament de Riells i Viabrea
Redacció
03 d'agost del 2022
Actualitzat a les 11:47h
La Festa Major de Riells i Viabrea torna després dels dos anys de pandèmia. Una celebració que recupera la normalitat, amb una trentena de propostes, i que s'esperava amb moltes ganes a la població.

La Festa Major ha començat aquest dimarts, 2 d'agost, amb l’espectacle infantil Ambauka. El programa s'allargarà fins al dilluns, 8 d’agost. Durant una setmana s’ompliran els carrers d’activitats, concerts i molta rauxa.

L’Ajuntament de Riells i Viabrea ha volgut oferir a la ciutadania una celebració potent, amb més programació i apostant per grans noms com ara Dr. Prats, Porto Bello i Flashy Ice Cream, la Cobla-Orquestra Montgrins, la Cobla-Orquestra Selvatana, el Concert Tribut a Joaquín Sabina o Northen Celos Let’s Rock. La programació d’actuacions i música també compta amb Dj per al públic més jove.

Tot això sense menystenir les activitats tradicionals i emblemàtiques que ja formen part de la tradició festiva. Tenint en compte l'actual episodi de restriccions en el subministrament d'aigua, l'Ajuntament informa que no podrà remullar constantment els assistents a l’activitat de tobogans aquàtics a l’avinguda Salvà. L’Ajuntament ha recomanat a la ciutadania que portin escarpins per evitar el contacte dels peus amb l'asfalt i que portin aigua per hidratar-se.

El pregó es farà el divendres, 5 d’agost, al voltant les 23 h i anirà a càrrec de l’equip femení de l’Athlètic Club Riells. A continuació hi haurà el ja tradicional ball de Festa Major.

El consistori ha activat un punt Lila d’informació a la plaça de la Vila amb el lema: “Per unes festes lliures de sexisme i LGTB-fòbia a Riells i Viabrea. Només sí, és sí”.
 

Programa de la Festa Major 2022 by naciodigital on Scribd

Arxivat a