La Fira Medieval d'Hostalric celebra el seu 25è aniversari

Durant tres dies, del 15 al 17 d'abril, acollirà múltiples propostes lúdiques, culturals i festives

Torna la Fira Medieval d'Hostalric amb tot el seu esplendor després de dos anys de pandèmia
Torna la Fira Medieval d'Hostalric amb tot el seu esplendor després de dos anys de pandèmia | La Selva Comunica / arxiu
Redacció
15 d'abril del 2022
Actualitzat a les 15:44h
Aquest any 2022 torna la Fira Medieval d'Hostalric i ho fa els dies 15, 16 i 17 d'abril amb una edició molt especial i significativa. I és que aquest icònic esdeveniment impulsat per l'Ajuntament -amb el suport i la col·laboració del teixit associatiu i comercial local- commemora enguany un quart de vida. 25 anys d'història que l'han situat com una de les festivitats culturals de referència al territori i una plataforma de primer nivell per a donar a conèixer la identitat i la història d'Hostalric i el seu passat i llegat de l'època medieval -un dels més notables de tot Catalunya- com a capital del Vescomtat de Cabrera.
 
Durant el 2020 la Fira Medieval va quedar suspesa per la pandèmia i l'any 2021 es va celebrar en un format més petit, de caire local i sense mercat. Amb tot, aquest any torna amb tot el seu esplendor i recupera la seva essència festiva i participativa.
 
Durant tres dies el Castell i el seu fossat, el claustre de l'Ajuntament i un bon nombre de places i carrers del municipi acolliran múltiples propostes culturals, lúdiques i festives per a totes les edats amb el fet medieval com a eix vertebrador.