Un projecte de l'escola Ginebró de Llinars del Vallès seleccionat als VI Premis Ecoinnovació

L'impulsa la Fundación Endesa i es presenten amb el projecte «Revolta. Bioeconomia circular»

L'escola Ginebró de Llinars del Vallès escollida per la Fundación Endesa a optar a un dels premis Ecoinnovació
L'escola Ginebró de Llinars del Vallès escollida per la Fundación Endesa a optar a un dels premis Ecoinnovació | Fundación Endesa
Redacció
25 de febrer del 2022
Actualitzat a les 9:24h
Fins a 2.740 alumnes d'un total de 12 centres de Catalunya posaran a prova el seu compromís amb el medi ambient i la biodiversitat i el seu interès per la cultura ecològica, amb les seves propostes als VI Premis a l'Ecoinnovació de la Fundación Endesa. S'han presentat 271 projectes a nivell de l'estat espanyol, dels quals, a Catalunya, se n'han seleccionat 12 per participar en aquesta edició 2021-2022 en alguna de les seves tres categories (Conèixer la nostra biodiversitat, Resoldre un problema mediambiental i Millorar el teu entorn) i optar als premis la dotació dels quals assoleix els 12.000 euros.

Amb els Premis a l'Ecoinnovació, la Fundación Endesa, en col·laboració amb la Fundació Europea Societat i Educació, pretén destacar les iniciatives centrades en la promoció de la responsabilitat, el compromís i la cooperació en la preservació de l'entorn que s'estan duent a terme en centres educatius del nostre país.

L'escola Ginebró de Llinars del Vallès amb el projecte "Revolta". Bioeconomia circular ha estat un dels 12 centres escollits i hi participa en la categoria 3 que correspon a la de Millorar el teu entorn. El premi per al centre guanyador d'aquesta categoria seria de 4.000 euros i 1.000 euros en cas de ser finalista.