1 de 10
SECTOR PRIMARI

Els Ramaders i Agricultors del Montseny s'uneixen per ser visibles

ARAM neix perquè millori la situació actual del sector primari dins del Parc Natural Reserva de la Biosfera

Un ramat de vaques pasturant en una zona del Parc Natural del Montseny i Reserva de la Biosfera | ARAM
per Jordi Purtí Pursals, Montseny, Catalunya | 15 d'octubre de 2021 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres 15 d'octubre a l'espai municipal La Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor es farà una nova presentació de l'Associació de Ramaders i Agricultors de la Reserva de la Biosfera del Montseny (ARAM). Una presentació que, des de fa dies, es va portant a terme a tots els municipis que formen part del Parc Natural del Montseny i que té la intenció que les explotacions ramaderes i agrícoles s'uneixin, posin en valor els beneficis que aporten i tinguin visibilitat. En total divuit pobles, entre els quals diversos del Baix Montseny: Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Montseny, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu.
 

Els objectius d'ARAM, tal com explica a NacióBaixMontseny el seu president Josep Ramírez, passen per aglutinar a totes les persones físiques o jurídiques que desenvolupen una tasca professional com a empresaris del sector ramader i agrícola dins de la Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny, escoltar i recollir les necessitats dels ramaders i agricultors afiliats i elaborar propostes per millorar la situació actual del sector primari dins del Parc Natural per garantir-ne la subsistència. D'alguna manera és erigir-se com interlocutors amb les diferents administracions.L'associació es va constituir el desembre de l'any 2020 al poble de Montseny, on té la seva seu, i està representada per un president i regida per una junta directiva que es renova cada quatre anys i sempre oberta a noves incorporacions. A més, té diversos representants territorials a municipis com Montseny, Breda, Fogars de Montclús, Arbúcies i Viladrau.

 

Participació