Arbúcies torna a representar Els Pastorets 10 anys després

Ssota la direcció de Jordi Ferragut i de Josep Obiols, es recupera una tradició nadalenca amb gent de totes les edats i capes socials

per NacióBaixMontseny, 14 de desembre de 2012 a les 11:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
  Arbúcies recupera la representació d'Els Pastorets, després deu anys de no fer-se en aquest municipi baixmontsenyenc. Gràcies a la col·laboració espontània que han trobat un grup de persones que s’han proposat recuperar aquesta vella tradició catalana pròpia de les festes nadalenques.

Els Pastorets han tornat a reunir, ara sota la direcció de Jordi Ferragut i de Josep Obiols, gent de totes les edats i de totes les capes socials disposada a posar el seu gra de sorra per tirar endavant aquest projecte. Els Pastorets es representaran els dies 25, 26 i 30 de desembre i l’1 de gener al Teatre Parroquial d’Arbúcies, a les 18.30 h, amb la finalitat de recuperar l’esperit i les històries d’aquells homes i dones que enganyaven als dimonis per poder acompanyar al nen Jesús en aquell estable de Betlem.

 

Participació