Exhaurides les entrades pel concert de Judit Neddermann i Mireia Calafell a Gualba

Torna Parcs en concert, cicle de concerts en espais naturals i patrimonials de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

Judit Neddermann encetarà el 5 de setembre el cicle Parcs en concert
Judit Neddermann encetarà el 5 de setembre el cicle Parcs en concert | Juanma Peláez
Redacció
01 de setembre del 2021
Música enmig de paratges naturals i patrimonials, aquesta és l'essència de Parcs en concert que aquest any acull artistes com Judit Neddermann, Tarta Relena, Ferran Savall, Habla de mí en presente i Anna Andreu els diumenges a les 12 h entre el 5 de setembre i el 17 d'octubre. El cicle és gratuït, si bé és necessari inscriure’s prèviament.

Anomenat anteriorment Música als parcs, aquest cicle presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l'entorn natural. Concerts gratuïts a l'aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

El programa Parcs en concert, que forma part del Viu el parc, acull tant actuacions musicals com recitals poètics i propostes híbrides tot convertint-se en un espai de transversalitat artística. En aquest cicle, la veu humana és la protagonista principal i el més natural dels instruments acompanya el públic a conèixer pinedes i vinyes, rouredes, fagedes i alzinars a diversos parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Els concerts són enmig d'escenaris únics, els espais naturals i patrimonials que configuren la nostra geografia, una geografia humana i natural enllaçada per la música. Amb el doble objectiu de promoure també artistes i músics emergents, cada concert compta amb la participació d’un artista convidat. Són gratuïts i cal inscripció prèvia mitjançant aquest formulari.

Cinc concerts els diumenges de setembre i octubre
El cicle l'obrirà Judit Neddermann el diumenge 5 de setembre a les 12 h al parc dels Tobogans de Can Figueres (Gualba), al Parc Natural del Montseny. L'acompanyarà Mireia Calafell com a poeta convidada recitant alguns dels seus poemes. Judit Neddermann presentarà les darreres cançons del seu últim disc, Aire (2021) juntament amb peces de la seva obra anterior. Les entrades per accedir al concert ja són exhaurides, tal com ha informat l'Ajuntament de Gualba. Al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, el diumenge 19 de setembre a les 12 h a la Pahissa del Marquet (Vall d’Horta, Sant Llorenç Savall) hi actuarà el conjunt musical Habla de mí en presente, amb un repertori de tecnorumba festiva i alhora psicodèlic.

Anna Andreu i Pau Roget (artista convidat) protagonitzaran el concert al Parc de Montnegre i el Corredor, en concret al parc dels Vegetals (Sant Iscle de Vallalta) el diumenge 3 d’octubre a les 12 h. Anna Andreu és una jove promesa de la música catalana i Pau Roget obrirà el concert amb les seves cançons d’estil pop sensible i delicat.

El cicle passarà pel Parc del Garraf el diumenge 10 d’octubre a les 12 h. Serà a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú) on es dibuixaran i desenvoluparan les arrels amb la Mediterrània.

Finalment, el diumenge 17 d’octubre a les 12 h al Parc del Castell de Montesquiu actuarà Ferran Savall acompanyat del músic senegalès i intèrpret de la kora Momi Maiga.