Laura Álvarez renuncia al càrrec de regidora del PSC de Sant Celoni i la Batllòria

Ha argumentat la seva dimissió per motius personals

Lauira Álvarez ha deixat el càrrec de regidora del PSC de l'Ajuntament de Sant Celoni
Lauira Álvarez ha deixat el càrrec de regidora del PSC de l'Ajuntament de Sant Celoni | PSC Sant Celoni
Redacció
26 de març del 2021
Actualitzat a les 16:32h
Motius personals han portat a Laura Álvarez Pulido a renunciar a l'acta de regidora del PSC de l'Ajuntament de Sant Celoni després de dos anys de legislatura. "Han estat dos anys molt intensos i agraeixo l'oportunitat que m'ha donat el meu partit per poder treballar per un poble millor", ha dit en el seu comiat en la sessió plenària celebrada aquest dijous al vespre.

Ha tingut paraules d'agraïment per a tots els celo9nins i celonines que el 15 de maig de 2019 "em van votar". També ha remarcat que no és un adéu perquè, juntament amb els seus companys "seguirem treballant plegats".

Eduard Vallhonesta, cap de llista del grup municiupal socialista li ha agraït la bona tasca que ha fet en tot aquest temps des de l'oposició i el gest "de donar pas a un altre company davant la impossibilitat de no poder dedicar-hi tot el temps que cal".

La resta de grups municipals representats al consistori celoní -Junts, ERC i CUP- també han tingut paraules d'agraïment i posant èmfasi en el fet "que una dona es presenti a unes eleccions municipals és un acte de valentia perquè no és fàcil".

El PSC de Sant Celoni en les darreres eleccions va obtenir cinc regidors i Laura álvarez era la número quatre. El partit ara haurà de decidir qui ocuparà el seu lloc. El següent de la llista és Mohamed Lamin Jammeh Sanneh que anava com independent a la candidatura.
Arxivat a