1 de 10

Ana Sanmiguel Cuéllar guanyadora del 3r Guardó Indaleci

El jurat ha valorat el treball anònim sempre present i mai vol sobresortir, discreció, senzillesa i amatent amb els altres

per NacióBaixMontseny, 26 de novembre de 2012 a les 10:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El jurat del Guardó Indaleci a la Implicació Social ha premiat en la seva tercera edició a Ana Sanmiguel Cuéllar, de la qual s'ha valorat el seu treball anònim però que sempre hi és present i mai vol sobresortir, discreció, senzillesa i amatent amb els altres, segons que ha destacat Maria Bofill, presidenta de l'Associació Neurològica Amics Baix Montseny (ANABM), entitat impulsora del guardó. Sanmiguel ha col·laborat, i encara ho fa, amb diverses associacions.

Bofill també va destacar l'èxit de la festa celebrada a l'Ateneu de Sant Celoni el passat 24 de novembre agraïnt la participació "dels artistes i totes les persones que els varen acompanyen al llarg de tot l’any, que fan posible que les entitats de caire social funcionin a la nostra comarca.” També agraeix el suport de l'Ajuntament de Sant Celoni per poder-lo portar a terme.

L'acte va comptar amb la participació de Alumnes Estudi de Dansa Margarita Ponce , Associació Dansa Espiritual del Ventre Sant Celoni, Carles Pérez, Coral de Gospel de Sant Celoni, Coral de Gospel de Vallgormusic, Francesc Barbachano, Glòria Montasell, Helena Novell, Joan Baixes, Jordi Espigule, Josep Baixes, Keko Pujol, Margarita Ponce, Miquel Izquierdo, Mirèia González, Rebrot Teatre Sant Celoni, Sandra March i The Gospel Girls.

Fins ara, els guardons s'han concedit a Montserrat Olivé (2010) i Ricard Ribalta (2011)

 

Participació