Àpat Temàtic a Sant Esteve de Palautordera: La gírgola de castanyer i la castanya del Montseny

per Jordi Purtí,
Emmarcat en el programa Parc a Taula de la Diputació de Barcelona, el Parc Natural del Montseny, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, restauradors i productors uneixen sinèrgies
 
Dani Fernández, alcalde Sant Esteve de Palautordera | Jordi Purtí
Àpat Temàtic a Sant Esteve de Palautordera: La gírgola de castanyer i la castanya del Montseny a | Jordi Purtí
Xavier Roget, assessor de Turisme i Cultura de la Gerència d'espais Naturals. Diputació Barcelona | Jordi Purtí
Crema de cigró menut amb xutney de gírgoles de castanyer i castanyes del Montseny amb reducció de ratafia. restaurant La Vall | Jordi Purtí
Gírgola de Montseny. Carles Díaz, micòleg i gerent de Bolet Ben Fet | Jordi Purtí
Gírgola de Montseny. Mercè Collet, de Bolet Ben Fet | Jordi Purtí
Cuiners del restaurant Kabusha de Sant Esteve de Palautordera | Jordi Purtí
Caneló de pollastre a la cervesa amb beixamel de castanya del Montseny i gírgola de castanyer | Jordi Purtí
Joaquim Solé de Castanya de Viladrau | Jordi Purtí
Arròs de mar i muntanya de sípia i conill amab gírgola de casnyer i allioli d'alls escalivats i castanya del Montseny | Jordi Purtí
Xavier Clopés presenta el vi El Baluart. El Bocamoll | Jordi Purtí
Vi El Baluart. El Bocamoll | Jordi Purtí
Guisat de ceba de figueres farcida de carn i castanya de Viladrau. Restaurant Net | Jordi Purtí
Xavier Navalon, director del Parc Natural del Montseny i Reserva de la Biosfera | Jordi Purtí
Cuiner restaurant Can Marc | Jordi Purtí
Paisatge de tardor del Montseny: Textures de castaanya de Viladrau i xocolata | Jordi Purtí
Cuiners dels restaurants de Sant Esteve de Palautordera La Vall, Kabusha, La Grangeta, Net i Can Marc | Jordi Purtí
Emilio Cordero, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental | Jordi Purtí
Jordi Padrós, coordinador en matèria d'espais naturals. Diputació de Barcelona | Jordi Purtí