Reconeixen la qualitat del servei de la residència Sabadell Gent Gran del Taulí

La Fundació Avedis Donabedian l'ha destacat en la categoria d'atenció sociosanitària i de persones amb dependència

Redacció
12 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:18h
El complex Sabadell Gent Gran de la Corporació Sanitària Parc Taulí ha rebut un dels premis que atorga la Fundació Avedis Donabedian. Es tracta d'un guardó que reconeix l'excel·lència i qualitat en atenció sociosanitària i a les persones amb dependència. La directora de Sabadell Gent Gran, Sonia Mariscal,va ser l'encarregada de recollir el premi en un acte que va tenir lloc dimecres al Palau de la Música de Barcelona. 

Aquest guardó té la finalitat de distingir públicament la tasca realitzada pels professionals i centres en el seu dia a dia. Per fer-ho, a part del reconeixement en atenció sociosanitària i a las persones amb dependència que patrocina la Fundació Unió, s’entreguen guardons a les categories d’hospitals, atenció primària, salut mental i addiccions, societats científiques, integració assistencial, integració social i atenció social amb equips de salut.

Sabadell Gent Gran es troba al recinte que antigament ocupava el Nen Jesús, el centre infantil de la Corporació i que es va traslladar a l'edifici del Taulí l'any 1997. L'equipament compta amb prop de 200 pacients i funciona des de l'any 2001.